ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Δεν χρειάζεται να είσαι μάγος. Ούτε βοηθός προφήτη για να στοιχηματίσεις ένα αυγό μ' ένα γουρούνι, ότι ο Κοντονής Σταύρος θα βγει χαμένος. Και δαρμένος. Ότι δεν πρόκειται με τίποτα, κι όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα, να κάνει το κορόιδο η FIFA. Να επιτρέψει να αμφισβητήσει την εξουσία της αλλά και το κύρος της κάποιος Κοντονής Σταύρος, αγνώστων λοιπών στοιχείων για την διεθνή συνομοσπονδία.

Και το κύπελλο θα γίνει, θα συνεχιστεί, και ο Κοντονής Σταύρος θα φάει χώμα από την FIFA. Διαφορετικά, αν επιμείνει στις ανύπαρκτες, στις φανταστικές προσπάθειές του να κάνει εξυγίανση ο Έλληνας υφυπουργός, η FIFA θα σφυρίξει τους ζυγούς λύσατε. Η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Δεν είναι τυχαίος ο Γιώργος Λιάνης. Κι αυτός, όμως, του ΠΑΣΟΚ, και ο αμέσως μετά αντικαταστάτης του Γιώργος Ορφανός της ΝΔ είχαν κάνει τις ψευτομαγκιές τους στην ΕΠΟ, παρ' ό,τι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, και τελικά κρύφθηκαν πίσω από την ουρά τους.

Δεν έχει καμμία τύχη ο ουδεμία σχέση έχων με μπάλλα Κοντονής Σταύρος. Είναι για τα μικρά παιδιά αυτά τα «Μην κάνεις πίσω» που λέγεται πως του είπε ο Τσίπρας. Της αλεπούς τη ξευτύλα περιμένει και τους δύο αν χωρίς λόγο «εκβιάσουν» το grexit.

Όπως το λέω. Κερδισμένος στο στοίχημα να χάσεις ένα γουρούνι εσύ, και ο άλλος ένα αυγό, αν ποντάρεις ότι τον Κοντονή Σταύρο θα τον στείλει για κατούρημα η FIFA.

Διαβάστε ακόμα:

Και στον Σύριζα γελάνε με τον Κοντονή Σταύρο