H FIFA ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟ!!!

πηγή: Intime
 

Αντιληπτό ότι η FIFA σε καμμία περίπτωση δεν θέλει να τραβήξει το σχοινί και να γίνει «κακή» με καμμία χώρα. Ακόμα και με κάποια «προβληματική» και κάργα «γραφική» και αντιτουριστική χώρα, όπως τέτοια είναι η Ελλάδα. Μπίζνες κάνει η FIFA και επόμενο είναι να την ενδιαφέρει μονάχα να μεγαλώνει ο κύκλος εργασιών. Να δυναμώνουν οι επιχειρηματικές δραστηριότητές της. Άρα, δεν την συμφέρει να «χάνει» χώρες.

Από την άλλη, η υπερεθνική και μακρυά από πολιτική FIFA αδιαφορεί αν μια χώρα κατασκευάζει πυρηνικά όπλα, εξάγει τόνους ναρκωτικών, έχει νομιμοποιήσει τους gay γάμους, είναι ισλαμική, βουδιστική, χριστιανική. Όλα αυτά κι άλλα πολλά στα παπάρια της FIFA.

Αποκαλύπτω ότι από την FIFA έπεσε άγριο «χέσιμο» στο μέλος της, την ΕΠΟ, διότι η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε τη χοντρομαλακία να καταφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. Στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η γκέλα. Μια κίνηση της ΕΠΟ που κατά κάποιο τρόπο και «εκμεταλλεύεται», παίζει επάνω σ' αυτήν ο Κοντονής Σταύρος, και απονευρώνει την απόφαση της FIFA να προχωρήσει στο grexit.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε ένα βήμα από το 1989