ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΟΧΙ Ο ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Τέτοια ξευτύλα της αλεπούς δεν έχει ματαγίνει από άλλη κυβέρνηση. Αν είναι δυνατόν, βουνά και θάλασσες της Ελλάδος, κοτζάμ πρωθυπουργός και υπουργός αθλητισμού να έχουν την... κάθαρση μασημένη τροφή στο πιάτο, έτοιμη για χώνευση, εννοώ εφαρμόσιμη, και να μην τους αφήνει η αυτού εξοχότητα ο Γκιρτζίκης. Βοήθεια!

Αντίσταση στο όνομα της καταπολέμησης της διαφθοράς, της διαπλοκής και της εγκληματικής οργάνωσης, κάνουν ο Τσίπρας και ο άλλος που κρατάει τα μπόσικα, απέναντι στον θεό Γκιρτζίκη. Έλεος!

«Φύγε!» τρομοκρατούν τον γίγαντα Γκιρτζίκη κι αυτός, ουράνιος και τιτάνας, δεν φεύγει, παρ' ό,τι, λένε, είναι υπόδικος. Κατηγορείται για κάποια πράγματα.

Στον Μαρινάκη από του Μαξίμου γιατί δεν του λένε να ξεκουμπιστεί; Υπόδικος είναι και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Γιατί, λοιπόν, τον καλέσανε στου Μαξίμου τον χοντρό και αφράτο εφοπλιστή. Και δεν κάλεσαν την νεκροκεφαλή, που λέει ο Μελισσανίδης, αυτόν τον Γκιρτζίκη.

Σίγουρα, ο Γκιρτζίκης είναι ο πανίσχυρος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ό,τι θέλει αυτός κάνει. Όχι ο Μαρινάκης, ούτε ο Μελισσανίδης, ο Σαββίδης και ο Αλαφούζος. Ποιοι είναι αυτοί; Ούτε για να σερβίρουν τον καφέ στον μυθικό Γκιρτζίκη είναι ικανοί.

Έχει δίκαιο ο πρωθυπουργός. Πώς θα γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο αν δεν φύγει ο... Γκιρτζίκης. Η τεράστια αυτή ιστορική προσωπικότητα του ποδοσφαίρου.

Φοβερά πράγματα. Ένας Τσίπρας αφού τα έβαλε με Μέρκελ και Σόιμπλε, αφού έσχισε μνημόνια και προικοσύμφωνα, ήρθε η ώρα να τυπώσει ένα κηδειόχαρτο για τον γκραν κάσα, που λέει ο Μελισσανίδης. Πρωθυπουργέ, προχώρα, με σύμμαχο τον Μαρινάκη, δεν γλυτώνει με τίποτα ο... Γκιρτζίκης, θα τον φας ζωντανό για να πετύχεις την πιο τρανή πολιτική νίκη της καριέρας σου.

Διαβάστε ακόμα:

Ψήνεται τρόικα της FIFA, πατέντα Κοντονή