ΜΙΑ ΣΚΝΙΠΑ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «4»

πηγή: Intime
 

Ρε, τον φουκαρά τον Κοντονή Σταύρο. Για λύπηση είναι ο άνθρωπος, όταν έμπλεξε με τη μπάλλα χωρίς ακόμα να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει κρατικός λειτουργός. Ποια δύναμη έχει στα χέρια του ως υπουργός εκλεγμένης κυβέρνησης.

Το μάθατε το άλλο, ότι ο Ιβάν Σαββίδης κτύπησε την πόρτα του σπιτιού του Μαρινάκη, για να του πει το μυστικό. Το οποίο, όμως, δεν έμεινε μυστικό, διότι ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ το ξεφώνησε δημοσίως και επισήμως. «Πριν τον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα προειδοποίησα τον Μαρινάκη, όχι με μεσάζοντα, ούτε στο τηλέφωνο, αλλά στο βυζαβί, και μέσα στην «έδρα» του, Κάτσε καλά, χοντρέ, μην κάνεις καμμία πουστιά με τον διαιτητή, διαφορετικά σ' ανατίναξα!».

Και λες. Με τέτοια σκυλιά μοναχά, όπως είναι ο Σαββίδης, που απειλεί τον άλλον στο σπίτι του μέσα, ο Κοντονής Σταύρος ήθελε να κάνει... κάθαρση. Και να σταματήσει τη βία στα γήπεδα.

Ο μεν Μαρινάκης να θεωρείται ύποπτος από τους άλλους τρεις, που με προεξάρχοντα τον Αλαφούζο δεν σταματούν να τορπιλίζουν το κλίμα, ο δε Σαββίδης να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα. Να θεωρεί, δηλαδή, ότι είναι ισάξιος αγωνιστικά με τον Ολυμπιακό.

Τρομερά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ να έχει 35(!) βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό και ο Ιβάν να πηγαίνει στο σπίτι του αλλουνού να του λέει Μην προσπαθήσεις να με αποκλείσεις από το κύπελλο με βρώμικο τρόπο, με το κοράκι.

Δίνω την πληροφορία στον Κοντονή Σταύρο ότι οι «4» των μεγάλων ΠΑΕ τον έχουν για κουνούπι. Δεν τον βλέπουν για κάτι περισσότερο. Κι αυτός, ο υφυπουργός τους είχε καλέσει στο γραφείο του να δώσουν μια «παράσταση» μπροστά σε φωτογράφους. Το... στυλ του αριστερού πολιτικού.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Τσίπρας δέχθηκε να γίνει το κύπελλο