Η ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ

πηγή: Intime
 

Το καταλαβαίνω. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέβαλλαν πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για τη διοργάνωση της φιέστας, παρά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κι επειδή ο φίλος της ομάδας κάτι πρέπει να δει μέσα στη σαιζόν, η ιστορία έμοιαζε με τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων.

Μην μου πείτε πως ο φίλος του Ολυμπιακού, ο κανονικός, είδε μπάλλα μέσα στη σαιζόν, όταν η ομάδα του κέρδιζε για πλάκα τους αντιπάλους της. Είναι χαρακτηριστικό πως στο sold out παιχνίδι με την Καλλονή, μεγάλο μέρος από τις κερκίδες στο Καραϊσκάκης ήταν άδειες. Τσέκαρε το βίντεο. Αρκετοί προτίμησαν να έρθουν αργότερα, στη φιέστα. Για ποια μπάλλα μιλάμε λοιπόν;

Επρεπε να κάνει κάτι ξεχωριστό ο Μαρινάκης κι έδωσε εντολή να μαζευτούν όλοι οι αθλητές του συλλόγου κι όχι μόνοι αυτοί από το ποδοσφαιρικό κλαμπ. Επίσης τα πιτσιρίκια των ακαδημιών, οι αθλητές που πάνε Ολυμπιακούς Αγώνες. Μόνο ο Πάπας δεν ήταν. Και ο Κοντονής Σταύρος.

Η γκέλα του εφοπλιστή ήταν πως ρώτησε τον παρουσιαστή της εκδήλωσης αν αντέχει για ακόμα 15 χρόνια να κάνει αυτή τη δουλειά. Η πρόθεση του ήταν να καταδείξει πως ο Ολυμπιακός θα παίρνει πρωτάθλημα για την επόμενη δεκαπενταετία, όμως δεν μπορούμε να τρώμε στην μάπα τον ίδιο διασκεδαστή κάθε χρόνο. Περιμένουμε εκπλήξεις κύριε πρόεδρε. Δεν το λέω εγώ, ο φίλος του Ολυμπιακού το λέει. Και καταλήγει, ο φίλος του Ολυμπιακού: Εφόσον δεν τις βλέπουμε τις εκπλήξεις στα ματσάκια, να τις δούμε στις εορτασικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν δεν παίρνει το δίκαιό του στα δικαστήρια