ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Αν το θέμα είναι τα 190 χιλιάρικα πάω πάσο. Αν είναι οι μείον τρεις βαθμοί από τα επεισόδια στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε, Ο Παναθηναϊκός πρέπει να τα παρατήσει.

Μιλάω για την προσφυγή του στο διαιτητικό δικαστήριο. Η εκδίκαση της υπόθεσής του αναβλήθηκε για τις 10 Μαϊου, λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Αυτό σημαίνει πως μέχρι να βγει απόφαση δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία, άρα δεν γίνεται να ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Γι' αυτό προτείνω στον Παναθηναϊκό να παρατήσει την Ιστορία. Θέλει 1 βαθμό περισσότερο στην δύσκολη περίπτωση να δικαιωθεί και σίγουρα να παίξει χωρίς τον Μπεργκ στα περισσότερα παιχνίδια του πλέι όφ, που θα φύγει με τη Σουηδία για το Γιούρο; Δεν νομίζω πως τον συμφέρει.

Τώρα, αν ο νομικός του Αλαφούζου καταφέρει να πάρει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο και φέρουν την υπόθεση για εκδίκαση πιο πίσω, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε αυτή την κουβέντα. Ομως, ο μόνος που χάνει πολλά από την καθυστέρηση έναρξης των πλέι οφ είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτός θα χάσει τον Μπεργκ. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ ή ο Πανιώνιος δεν έχουν κάποιον τόσο καθοριστικό παίκτη που πάει στο Γιούρο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κοντονής Σταύρος δεν ξέρει μπάσκετ!