ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

πηγή: Intime
 

Μαλακία που δεν καλέσανε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για τη γιορτή των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ. Στην πραγματικότητα είναι μαλακία που δεν βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. Πιστεύω να είναι κατανοητό αυτό που λέω.

Για όσους δεν πιάνουν αυτό που καταγράφω, τους ζητώ να σκεφτούν τι είναι ο Σαλπιγγίδης για τον ΠΑΟΚ. Μιλάω για την εποχή που γύρισε από τον Παναθηναϊκό. Είναι ο άνθρωπος που δεν συγχωρήθηκε ποτέ για το γεγονός ότι έφυγε. Για τον τρόπο που έφυγε θα σου πουν οι σκληροπυρηνικοί της Θύρας 4.

Δεν κάθισαν όλοι αυτοί, που τον έβριζαν και δεν τον αποδέχονταν, να δουν ότι το παλληκάρι και πριν και μετά έδινε τα πάντα στο γήπεδο. Γεγονός σπάνιο. Προσοχή, δεν λέω ότι πάντα ήταν καλός. Λέω, ακριβώς αυτό: Τα έδινε όλα στο τερέν. Δεν κράταγε πισινή.

Και που κατέληξε αυτή η ιστορία; Σε κάθε στραβή της ομάδας τα άκουγε ο Σαλπιγγίδης. Αυτός έφταιγε ακόμα και για ήττες που ήτανε στον πάγκο και για διοικητικές γκέλες άμα λάχει. Μιλάμε για ευρηματικότατο άλλοθι.

Γι' αυτό σου λέω, λείπει ο Σαλπιγγίδης από τον ΠΑΟΚ. Στη γιορτή θα έφταιγε αυτός για την μισοάδεια αίθουσα και στο πρωτάθλημα για τον τερματισμό του 40 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Είναι αυτό που λέμε εξιλαστήριο θύμα, μόνο που στον ΠΑΟΚ το λένε Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Για να υπάρχει εναλλακτική της έτσι κι αλλοιώς πουτάνας Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί τότε δεν του είπαν ότι έλεγε μαλακίες;