ΙΒΑΝ, ΠΑΡΕ 3 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, ΟΧΙ 13 ΣΤΟ ΣΩΡΟ!

πηγή: Intime
 

«Τι γίνεται με τον ΠΑΟΚ;» με ρώτησε το πονεμένο φιλαράκι. Ε, αφού είναι παοκτσής, πονεμένος είναι. Τι περιμένεις να κάνει; Να το ρίξει στις ευχές και τις ελπίδες εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν, μήπως γίνει κανένα θαύμα. Μήπως τουμπάρουν οι πόλοι της γης και δει άσπρη ημέρα ο φουκαράς.

«Τι γίνεται ο ΠΑΟΚ;» με ρωτάει κι εγώ αυθόρμητα, χωρίς να θέλω να κάνω πλάκα, απορώ... «Ποιος ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ στο βόλεϋ, στο μπάσκετ, στο τάβλι, στο πόλο γυναικών...».

Μία από τα ίδια θα 'ναι. Ο ΠΑΟΚ; Όχι, ρε, δεν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Και στο νέο πρωτάθλημα ίδιος θα είναι ο Σαββίδης. Αυτό είναι το σίγουρο. Δύσκολο, μη σου πω απίθανο ένας άνθρωπος με τόσο ισχυρό χαρακτήρα, όπως αυτός, να αλλάξεις τα χούγια του. Να αλλάξει σκέψη, να αλλάξει συμπεριφορά.

Τουλάχιστον, αφού δεν μπορεί ο μεγαλομέτοχος να οργανώσει το μαγαζί, να βρει στελέχη προσωπικότητες, όχι «ναιναίκους», στα… ελληνικά τους λένε «γιεσμεν», ας πάρει τρεις παικταράδες. Στο οικονομικό δεν κωλώνει, άλλωστε. Να φέρει τρία πολύ δυνατά πιστόλια, μιλάμε τώρα για παικταράδες που αληθινά κάνουν τη διαφορά, και να ποντάρει σ' αυτούς. Όχι 10-13 παίκτες σαν κι αυτούς που έχει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο κατάμαυρος εφιάλτης του Ιβάν Σαββίδη