ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!

πηγή: Intime
 

Πρέπει να τελειώνουμε μ' αυτή την ΕΠΟ, είπε ο Ιβάν Σαββίδης. Είναι τελειωμένοι αυτοί στην ΕΠΟ, αλλά ακόμα δεν το ξέρουν, είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο δε Γιάννης Αλαφούζος συμπληρώνει σχεδόν τετραετία ανένδοτου αγώνα κατά της ΕΠΟ. Μη λησμονήσουμε και τον άλλον πολέμιο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, τον φέρελπι αγωνιστή Κοντονή Σταύρο.

Οι εν λόγω σύντροφοι λησμονούν κάποια απλούστατα πραγματάκια. Ότι η ΕΠΟ, αυτή η διαπλεκόμενη, η όχι ανεξάρτητη ΕΠΟ, η υποταγμένη στον Μαρινάκη, η καλωδιωμένη με την εγκληματική οργάνωση, όπως την κατηγορούν, είναι εκλεγμένη. Ότι η λαμογιάρικη διοίκηση της προέρχεται από διαδικασίες δημοκρατικές. Δεν την διόρισε ο υφυπουργός. Ούτε την έστησε νταηλίκι κάποιος ισχυρός ΠΑΕ. Άρα!

Άρα, η ΕΠΟ εδώ και δεκαετίες είναι μια πραγματικότητα, σαφέστατα αισχρή που δεν υπηρετεί το ποδόσφαιρο, αλλά «εξυπηρετείται» από το ποδόσφαιρο, αλλά αποτεκεί προϊόν ελεύθερης βούλησης. Είναι αστείο να λες «Αυτή η ΕΠΟ πρέπει να τελειώνει». Πώς θα τελειώσει κάτι που δεν είναι τυχαίο. Ούτε εξαρτάται από τον εκάστοτε πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Αυτή την ΕΠΟ την τρώμε στη μάπα διότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και επειδή η ποιότητα και το ήθος στο πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο ως οργάνωση, ως τοπική Ένωση, δεν έχουν αλλάξει, αυτή την ΕΠΟ θα την τρώμε στη μάπα κι αύριο, και μεθαύριο.

Δεν αλλάζει τίποτα, μα τίποτα, επειδή θα φύγει ο Γκιρτζίκης. Αν είναι δυνατόν! Να μιλάμε σοβαρά και να λαμβάνουμε υπ' όψιν τον...κάποιον Γκιρτζίκη. Ότι αυτός ο τίποτας ποδοσφαιρικά είναι η τροχοπέδη στο ποδόσφαιρο μας. Ότι από τον χθεσινό και τον αυριανό Γκιρτζίκη εξαρτάται αν θα επέλθει η άνοιξη στο ποδόσφαιρό μας.

Άλλαξε τίποτα επειδή αλλάξαμε... κυβέρνηση; Αν δεν είναι αφελής, σίγουρα είναι απελπισμένος, πνιγμένος στην απόγνωσή του, όποιος... ελπίζει σε κάτι άλλο επειδή θα αλλάξει η κυβέρνηση. Η ΕΠΟ, αυτή η ΕΠΟ εκφράζει την αλήθεια, δηλαδή τη μαυρίλα του ποδοσφαίρου μας. Η μαυρίλα γεννάει μαυρίλα στις εκλογές. Πανηγυρικά.

Αλλαγή πραγματική θα γίνει στην ΕΠΟ μόνον αν αλλάξει η κατάσταση, όχι τα πρόσωπα. Μόνον αν επικρατεί υγεία, όχι βρωμιά. Όχι λέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Τι μάρκα είναι αυτός ο Μάρκεβιτς