Ο ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

 

Η κόκκινη κάρτα στον Μισέλ Πλατινί ισχύει. Με την απόφαση του υπέρτατου αθλητικού δικαστηρίου, του CAS, στο οποίο είχε προσφύγει, επί της ουσίας του απαγορεύεται στο μέλλον η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Τέλος από την UEFA στην οποία ήταν πρόεδρος, μάλιστα επανεκλεγείς. Τέλος για την φιλοδοξία του να γίνει πρόεδρος στην FIFA. Δεν έχει δικαίωμα πλέον να γίνει ούτε Γκιρτζίκης στην Γαλλία, πρόεδρος στην ΕΠΟ της πατρίδας του, ούτε καν σε ομάδα πρόεδρος.

Τελείωσε ο Μιχαλάκης, διότι τον κάνανε τσακωτό. Όχι επειδή έκανε λαδιές. Λαμογιές. Αρπακτές. Η ζημιά προήλθε διότι τον πήραν χαμπάρι.

Ο πονηρός κάνει τις βρωμιές χωρίς να δίνει δικαιώματα. Δεν υπάρχει αθώος. Ούτε ένας! Δεν κυκλοφορεί ούτε ένας καθαρός. Είναι απαγορευτικό! Θες, δεν θες το σύστημα θα σε πάρει με το μέρος του. Η καπατσωσύνη είναι να κάνεις «νοικοκυρεμένα» τις πλάγιες, τις γκρίζες μπίζνες, για να μη δώσει αφορμή στους αντιπάλους σου.

Ποια αστυνομία και δικαιοσύνη. Και ποια ερευνητική δημοσιογραφία. Αυτά ενεργοποιούνται από τον αντίπαλο του εξουσιαστή. Έτσι συνέβη και με τον Πλατινί. Και διασύρθηκε και τελείωσε από εξουσιαστής. Επειδή κάπου τον βρήκανε λάσκα και του την φέρανε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αρειανός που θα έπαιζε στην Μπαρτσελώνα