ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

πηγή: Intime
 

Η ξευτύλα συνεχίζεται. Η ξευτύλα να ασχολείται κοτζάμ υπουργός αθλητισμού με το πότε θα γίνει ένα ματς ποδοσφαίρου. Με θεατές κι όχι. Με μαθητές κι όχι. Με ξένους διαιτητές κι όχι.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξευτύλα απ' αυτή. Να ανακαλύψει, δηλαδή, ένας δημόσιος λειτουργός κι όλο το επιτελείο του ένα ζήτημα εκτός αρμοδιότητάς του. Αλλοίμονο. Να ψήφισε ο άλλος Σύριζα, την πρώτη φορά κυβέρνηση αριστερά, για να τρώει στη μάπα τέτοιον εμετό.

Εμετός σκέτος είναι ο υπουργός να μπερδεύεται με τον τελικό κυπέλλου. Γιατί, όμως, ο έτσι του σύριζα κάνει παιχνίδι με το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός; Και προκαλεί τους μεν, ενώ κερδίζει τη συμπάθεια των δε. Για τη γαμημένη δημοσιότητα. «Μπράβο, Κοντονή», να του λένε. «Αίσχος, Κοντονή» να του λένε. Αρκεί να τον παίζουν. Να ασχολούνται μαζύ του.

Ενώ, όμως, κάνει τις αέρα πατέρα... πολιτικές του παρεμβάσεις σχετικά με τους επόπτες του διαιτητή στον τελικό κυπέλλου, πάντα σύμφωνα με το... κυβερνητικό πρόγραμμα του Σύριζα, ο υφυπουργός δεν σκέφθηκε το καλύτερο. Πού θα έδινε την πιο ιδανική λύση στο πρόβλημα, να μη γίνει ο αγώνας με άδειες κερκίδες. Να γεμίσει το ΟΑΚΑ με μετανάστες. Με πρόσφυγες. Κι αν δεν φθάνουν όσοι βρίσκονται στην Αττική, που φθάνουν και περισσεύουν, να φέρει κι άλλους από τα κέντρα φιλοξενίας στην επαρχία.

Διαβάστε ακόμα:

Μπλέξανε όλοι με τον Κούγια