Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ, Η WEST HAM ΚΑΙ Ο... ΠΟΛΑΚΗΣ

 

Πρεζόνια οπαδοί της Ουέστ Χαμ έκαναν επίθεση στο... πούλμαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ποια ήταν η αντίδραση της λονδρέζικης ομάδας; Επιτόπου ξεκίνησε συνεργασία με την αστυνομία, να ταυτοποιηθούν οι αληταράδες, για να τους απαγορεύσει ΙΣΟΒΙΑ την είσοδο στο γήπεδο.

Εμείς είμαστε εταιρεία, ποδοσφαιρική επιχείρηση και εκπροσωπούμε το παρελθόν και το παρόν της ιστορικής West Ham United, που εκτός όλων των άλλων, είχε τρεις παικταράδες στην εθνική Αγγλίας του 1966. Τον κάπταιν Μπόμπυ Μουρ, τον μέσο Μάρτιν Πήτερς και τον γκολτζή Τζεφ Χαρστ. Μ' αυτούς η Αγγλία πήρε το μοναδικό της μουντιάλ.

Οι χούλιγκαν δεν έχουν θέση στην αγγλική ποδοσφαιρική βιομηχανία. Στις μπίζνες της πρέμιερ ληγκ. Θέλουμε θεατές, πελάτες. Υποχρέωσή μας να τους ικανοποιούμε με καλύτερο ποδόσφαιρο και πιο ευχάριστη παραμονή στο γήπεδο. Η τσογλαναρία είναι ζημιά, δεν την θέλουμε και δεν περιοριζόμαστε να την καταδικάζουμε μονάχα στο μιλητό, όπως οι Έλληνες. Όσοι κάνουν τραμπουκισμούς είναι εχθροί μας, και με κάθε νόμιμο μέσο θα τους κρατάμε μακρυά από το γήπεδό μας. Από το σπίτι μας. Από το ναό μας.

Έτσι σκέπτεται η Ουέστ Χαμ, όπως κάθε αγγλικό κλαμπ. Καμμία αντίρρηση γι' αυτή τη στάση της από τους Πήτερς και Χαρστ και τον πεθαμένο αρχηγό Μπόμπυ Μουρ. Αυτός ο φουκαράς ο Άρης Βελουχιώτης τι μπορεί να κάνει γι' αυτήν την τερατουργία του υπουργού του Σύριζα, του συντρόφου Παύλου Πολάκη. Ο πρώτος καπετάνιος του ΕΛΑΣ ρίχνει βέβαια τα μπινελίκια του, όμως, από τον τάφο του δεν μπορεί να σηκωθεί, να τις βρέξει στον συριζαίο.

Είχε τα γενέθλιά του ο πολιτικά τραμπούκος σύντροφος Πολάκης και έσβησε τα κεριά στην τούρτα κάτω από τη φωτογραφία του γίγαντα, του Άρη. Για τον Πολάκη ήταν μια ξεχωριστή ημέρα, επειδή τελείωσε με το νέο μνημόνιο η κυβέρνησή του. Και μαζύ με τα γενέθλιά του γιόρτασε το... ευχάριστο για την Ελλάδα γεγονός, παρέα με τον Βελουχιώτη. Ανοσιούργημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο και ο σουγιάς στα απόκρυφα