ΟΛΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ!

πηγή: Intime
 

Η περίπτωση Ιβάν Σαββίδη είναι ολότελα αποκαλυπτική στο πόσο ο καραγκιόζης κυριαρχεί στην Ελλάδα. Εννοώ ό,τι γράφω. Τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχός του είναι ο ορισμός της αποτυχίας. Κι όμως, ουδείς τον θεωρεί αποτυχημένο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαστε της πλάκας. Τι άλλο;

Το πιο φοβερό. Δεν είναι μόνον ότι και με τον Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ήταν. Είναι και το άλλο. Ο Ρώσος ομογενής ανοίγει το στόμα του και λέει κουταμάρες. Κι όμως! Όλοι τον παίρνουν στα σοβαρά. Τι σημαίνει αυτό; Είπαμε. Δεν είπαμε; Είμαστε κοινωνία της πλάκας. Της πολύ πλάκας.

Αντιληπτό ότι δεν κρίνεται ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά τα μήντια, τα όργανα, οι αρχές. Με τη συμπεριφορά του, μ' αυτά που λέει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στην πραγματικότητα ξεβρακώνει τους νόμους, τους θεσμούς, ό,τι υποτίθεται υπάρχει όρθιο.

«Θέλουμε το γήπεδο γιορτή» λέει ο Σαββίδης. Το λέει αυτό ο ιδιοκτήτης ομάδας που το γήπεδό της γίνεται κόλαση. Ζούγκλα. «Με την ΑΕΚ κάνουμε μία νέα αρχή» είπε μετά το πρώτο ματς στα play-off. Το πιο εύκολο είναι να κάνει κάποιος μία... νέα αρχή. Το δύσκολο είναι να «πιάσει» έστω...μια φορά η αρχή και να έχει... συνέχεια.

«Θα είμαι με την ΑΕΚ στον τελικό κυπέλλου...» είπε ακόμα ο Σαββίδης. Μα, λέγονται αυτά τα πράγματα; Αλήθεια, πόσο θα... βοηθήσει την ΑΕΚ που θα έχει τη συμπαράσταση του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ. Πόσο θα εμποδίσει τον Ολυμπιακό να πάρει το κύπελλο όταν έχει κόντρα επιθυμία ο Σαββίδης.

«Αν μιλούσα στρατιωτικα θα πω σ' όλες τις ελληνικές ομάδες ότι πρέπει να βαράνε προσοχή στον ΠΑΟΚ» είπε κι αυτό ο Σαββίδης. Τι έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ εδώ και 4 χρόνια για να βαράνε προσοχή όλοι οι άλλοι;

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΟ και Κοντονής να κάνουν στην άκρη, αρκέτα!