ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΙΓΡΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Μου το είπανε, αλλά δεν το 'χω σίγουρο. Το αναφέρω, αλλά δεν το υπογράφω. Ότι ο Μαρινάκης είπε στον δίπλα του «Λέω να δώσω το χέρι μου σ' αυτόν...». Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έχει τελειώσει, η ΑΕΚ είναι κυπελλούχος, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ήττα στα έξι χρόνια της εμπλοκής του με το ποδόσφαιρο, και σκέφθηκε να κάνει την απονενοημένη κίνηση... Να δώσει συγχαρητήρια στον Μελισσανίδη.

Δεν έγινε, όμως. Όπως και ο Μελισσανίδης. το αποκλείω, ακόμα κι αν δεχόταν μια δίκαιη επικράτηση του Ολυμπιακού, να πλησίαζε τον Μελισσανίδη για να τον συγχαρεί.

Το σοκ για τον Μαρινάκη είναι ακόμα... ζεστό. Όσο περνάνε οι ημέρες τόσο περισσότερο θα πονάει η απώλεια του τίτλου, του κυπέλλου, μάλιστα από την ΑΕΚ. Ήταν ένα αποτέλεσμα... εκτός προγράμματος για τον Μαρινάκη. Να, όμως, που έγραψε, που έμεινε, και οι αντίπαλοί του το «ερμηνεύουν» όπως θέλουν. Ότι η ΑΕΚ πήρε και αγωνιστική, και ηθική νίκη.

Σημασία έχει ότι το 2-1 ΑΕΚ-Ολυμπιακός βαθαίνει ακόμα περισσσότερο την προσωπική κι όχι μόνον «κόντρα μέχρι θάνατο» ανάμεσα σε δύο άτομα, που έτσι κι αλλοιώς ορίζουν την... ομαλότητα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Τι δουλειά είχε ο Μαρινάκης στον τελικό