Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ... ΜΑΓΟ ΤΟΥ!

πηγή: Intime
 

Δεν έχει ξαναγίνει. Καρατσεκαρισμένο. Θα γραφτεί στην Ιστορία ότι το διέπραξε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ότι το σπουδαιότερο σε μια ΠΑΕ δεν είναι να βρεθεί ένας ισχυρός οικονομικά επενδυτής. Ένας προπονητής καταξιωμένος με περγαμηνές. Ένας παικταράς παγκόσμιος. Όχι! Τι να τους κάνει αυτούς αν έχεις τον... μάγο.

Ο μηχανισμός προπαγάνδας του Παναθηναϊκού αποφάσισε. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Τζιλμπέρτο Σύλβα είναι μάγος. Αυτός, και μόνον αυτός, με τα μαγικά του θα αλλάξει το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Δεν υπάρχει άλλη ερμηνεία στο γιατί έπεσε η ρεκλάμα της αλεπούς στον ερχομό του Βραζιλιάνου. Λες και ο Παναθηναϊκός βρήκε τον μεγαλομέτοχο που έψαχνε. Έναν Μουρίνιο. Κάποιον Εσιέν που είναι στα ντουζένια του και όχι τραυματίας.

Επαναλαμβάνω. Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα τόσος ντόρος, τόση διαφήμιση επειδή μια ΠΑΕ συμφώνησε με κάποιον πρώην ποδοσφαιριστή για να τον κάνει... τεχνικό διευθυντή. Ο 40χρονος Σύλβα ναι μεν δεν έχει ένσημα στο ρόλο αυτό, όμως πρόκειται για...μάγο. Γι' αυτό από τον τύπο του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζεται ως το σούπερ φάρμακο. Ούτε λεφτά χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, ούτε παικταράδες. Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει τον Τζιλμπέρτο Σύλβα. Τον τεχνικό διευθυντή. Όλα τα προβλήματα λυθήκανε. Οικονομικό. Προπονητικό. Παικτικό. Και διοικητικό, βέβαια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Στραματσόνι «καταργεί» τον Μπεργκ