Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ» ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

πηγή: Intime
 

Απορούν κάποιοι, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, γιατί στα μουλωχτά συναντήθηκαν μια φορά ακόμα ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης με τον «μεγαλομέτοχο» του Σύριζα και πιο στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τον σύντροφο Νίκο Παππά. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να μην απορούν, αλλά να δείχνουν... κατάπληξη για να «ενοχοποιήσουν» το νταραβέρι του υπουργού επικρατείας με τον εφοπλιστή.

Πράγματι, δεν ποιεί εντυπώσεις καλές στην κυβέρνηση το πάρε-δώσε με επιχειρηματία. Αυτό δεν είναι κακό. Καθόλου, μάλιστα. Άξιο παρατηρήσεως είναι ότι η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε με... «μέτρα προστασίας». Γι' αυτό, άλλωστε, δεν δημοσιοποιήθηκε. Η γνωστοποίηση θα συνέβαινε αν αφορούσε επενδύσεις, που θα ωφελούσαν το δημόσιο.

Πριν ακόμα αναβληθεί ο τελικός του κυπέλλου που αρχικά είχε οριστεί στις 7 Μαϊου, μετά την απειλή του grexit από την FIFA, θυμίζω ότι ξέσπασε πυροβολισμός ανακοινώσεων ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Μαρινάκη. Ο ένας τα έχωνε στον άλλον με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Σ' εκείνον, λοιπόν, τον μετωπικό «πόλεμο» προ ημερών ο Μελισσανίδης βρήκε την ευκαιρία και με υπονοούμενα ''φωτογράφιζε'' επαφές Μαρινάκη με Παππά. Πώς το γνώριζε ο τίγρης; Όλα τα μαθαίνεις για τον άλλον όταν τον παρακολουθείς ακόμα κι όταν πάει στην τουαλέτα. Με τη νέα συνάντηση του με τον συριζαίο υπουργό «κάτοικο του Μαξίμου», ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε την «κατασκοπία Μελισσανίδη».

Διαβάστε ακόμα:

Το «μήνυμα» του Μανωλά στον Τσίπρα