ΓΙΑΤΙ Ο ΙΒΑΝ ΒΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ακαταλαβίστικο. Ο Ιβάν Σαββίδης απειλεί να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ από τη μία, και από την άλλη ρίχνει κι άλλα πακέτα στον κουβά χωρίς πάτο. Περίεργο.

Σε 4 χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ήδη διαθέσει 80 εκ. ευρώ. Συμπεριλαμβανομένου και του ποσού των 8 εκ. που έσπρωξε προχθές στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Αυτά είναι δεδομένα. Όχι στο μιλητό, όχι στο παραμύθι. Τα λεφτά, τα 80 έχουν «περάσει» στο ταμείο της εταιρείας. Εκεί σαλτάρεις. Γιατί ο Σαββίδης βάζει λεφτά στον ΠΑΟΚ;

Έτσι συμπεριφέρεται ένας τζογαδόρος, όχι ένας επιχειρηματίας. Μόνον ένας παθιασμένος, ένας εξαρτημένος γκάμπλερ, από το αλκοολίκι του με το στοίχημα, τη ρουλέτα, τον ιππόδρομο, το μπαρμπούτι, τη χαρτοπαιξία, ξοδεύει τζάμπα τα λεφτά του.

Σε 4 χρόνια ως μεγαλομέτοχος σε μια ομάδα βλέπεις πολλά και κυρίως ποιος είσαι εσύ! Αν, δηλαδή, σε θέλει το ποδόσφαιρο. Αν θέλεις εσύ τον εαυτό σου στο συγκεκριμένο χώρο. Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ και για τον ίδιον τον Ιβάν Σαββίδη η αποτυχία του ήταν συντριπτική. Σ' όλα τα μέτωπα.

Πρώτον, ο Ρωσοπόντιος έχασε χρήματα στον ΠΑΟΚ που δεν πρόκειται να του... επιστρέφουν.

Δεύτερον, τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο χειρώτερο, σε επίπεδο αγωνιστικό. Και χωρίς διακρίσεις, χωρίς τίτλους. Απεναντίας, η ομάδα γνωρίζει κραυγαλέες αποτυχίες.

Τρίτον, στον ΠΑΟΚ δεν έχει στεριώσει ούτε διοίκηση, ένα σχήμα συγκεκριμένο και σταθερό, ούτε προπονητής.

Τέταρτον, στα όρια της γραφικότητας και του φιάσκου ήταν κάποιες μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Ύστερα είναι και το άλλο. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν χάνει ευκαιρία να καταγγείλει το κατεστημένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το διεφθαρμένο πρωτάθλημα. Να, γιατί πραγματικά είναι να απορεί κανείς για την... επενδυτική του παρουσία στον ΠΑΟΚ.

*ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ σ' ένα πρωτάθλημα με τις στημένες διαιτησίες.
*ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ότι για διάφορους λόγους είναι ανίκανος στο συγκεκριμένο τομέα να πιάνουν τόπο τα λεφτά του.

Είναι «τρελλός» ο πρόεδρος; Αποκλείεται. Τότε, γιατί πετάει στον αέρα τα λεφτά του ο άνθρωπος;

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν, όχι ο Κυριάκος, θα ανατρέψει τον Τσίπρα