ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΙΒΑΝ ΜΕ... ΙΒΙΤΣ!

πηγή: Intime
 

Μπες στη θέση του Ιβάν Σαββίδη. Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ; Εύκολο. Σε καμία περίπτωση. Δύσκολο. Πάρα πολύ δύσκολο. Μια απόφαση πολύ ζόρικη είναι, όταν η ομάδα παίρνει αποτελέσματα με τον Ίβιτς.

Εύκολο είναι να πεις να ξεκινήσει τη νέα σαιζόν με τον Ίβιτς. Κι αν δεν τραβάει ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρο, σιγουρότατο, ότι η εξέδρα θα τα χώσει: «Καλά, με τον Ίβιτς, τι να περιμέναμε... Χάθηκαν οι προπονητές οι έμπειροι και ακριβοπληρωμένοι;».

Κι αν με τον προπονητή που έχει όνομα ο ΠΑΟΚ είναι πάλι εκτός κόλπου, είναι σίγουρο, σιγουρότατο ότι η εξέδρα θα τα χώσει: «Γιατί, ρε Ιβάν, που κάνεις και τον πονηρό, δεν κράτησες το δικό μας παιδί, τον Ίβιτς, που τα πήγε περίφημα στα play-off...».

Ξανά μανά ρωτάω. Βγαίνει πρώτος στα μπαράζ με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ. Συνεχίζεις με τον Ίβιτς ή, φέρνεις άλλον προπονητή. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Όπως δεν ξέρει κανένας τι «έφταιγε» στον ΠΑΟΚ και «μεταμορφώθηκε»(;). Τίποτα δεν ξέρεις.

Δύσκολο έργο το ποδόσφαιρο. Αυτό που «ξέρεις» είναι να κάνεις την «ανάλυσή» σου εκ των υστέρων. Μετά. Να τα βλέπεις έτσι αν τα αποτελέσματα είναι καλά, να τα βλέπεις αλλοιώς αν η ομάδα κάνει γκέλες.

Διαβάστε ακόμα:

Σχοινί στο λαιμό του Αρεως