ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ, ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

πηγή: Intime
 

Δεν κέρδισε η ΑΕΚ διότι η υπερκόπωση χτύπησε και τους ποδοσφαιριστές της. Θύματα της κούρασης, της υπερπροσπάθειας, της πέραν των ορίων τους, μετά τον Στέλιο Μανωλά.
Αυτός δεν έτρεξε, δεν αγωνίστηκε, αλλά περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές τον λύγισε το βάρος της ευθύνης του να διαχειριστεί την ομάδα από τον πάγκο. Χωρίς προηγούμενα χιλιόμετρα στο προπονητικό μητρώο του, με τέτοια πίεση, ο Μανωλάς πήρε το κύπελλο και βγήκε νοκ-άουτ.

Χθες ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες στη μισή ώρα αλλά η ΑΕΚ στο γήπεδο δεν ήταν σε θέση να εκμεταλλευθεί τη διαφορά του ενός επιπλέον παίκτη. Ούτε καν.

Δεν κέρδισε, λοιπόν, η ΑΕΚ επειδή της έλειψαν φάσεις για γκολ. Θα μπορούσε, άλλωστε, να το χάσει το ματσάκι από τον μετριότατο ΠΑΟΚ, κόντρα στην κυπελλούχο σε καμία περίπτωση ομάδα κυνηγιάρικη κορυφής και πρωτιάς στα play-off.

Το ρεζερβουάρ της ΑΕΚ ήταν άδειο από καύσιμα. Κι όταν δεν υπάρχει ενέργεια δεν παίζει η… κριτική για μια ομάδα. Είχε την ευκαιρία μετά την κατάκτηση του κυπέλλου η ΑΕΚ να χτυπήσει και τα μπαράζ του πρωταθλήματος. Πώς να απλώσει το χέρι ο κουλός. Πώς να τρέξει ο κουτσός. Δεν γίνεται.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο πρόεδρος είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης