Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΙΓΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!

πηγή: Intime
 

Ταιριάζουν τα χνώτα τους σε αρκετά πράγματα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ιβάν Σαββίδης. Έχουν, όμως, και τις διαφορές τους, επόμενο αυτό αφού είναι δύο άνθρωποι, όχι ένας, δύο προσωπικότητες.

Η ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο έφερε κοντά τον Ιβάν και τον τίγρη. Ολοφάνερο ότι με μία σκέψη, μ' ένα στόχο, συνεργάζονται στις μεγάλες αλλαγές της ΕΠΟ. Να γκρεμίσουν τη σημερινή διοίκηση που εκπροσωπεί τον παλαιοκομματισμό, τον βλαχοπροεδρισμό, το λαμογισμό. Ό,τι δεν έχει σχέση με τον εκσυγχρονισμό που είναι τόσο αναγκαίος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και νομοτελειακά αναμένεται να κάψει αντιλήψεις ξεπερασμένες στο χώρο.

Αποκαλύπτω ότι Μελισάν και Ιβάν εκτιμούν ότι είναι απαραίτητος στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ ο Αθανάσιος Μπουτζιώλης, επιφανής πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων. Στην περίπτωση που επικρατήσουν στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου οι λεγόμενες δυνάμεις της «αντιπολίτευσης», τότε ο διαπρεπής ποδοσφαιρικός παράγων Θανασάρας Μπουτζιώλης θα γίνει ο νέος αρχιδιαιτητής.

Πρόκειται για άριστη επιλογή! Η διαιτησία, το «χόμπυ» της διαιτησίας είναι μέσα στο αίμα του Τρικαλινού, που δεν κωλώνει να περνάει από τα «Στενά», μάλιστα χωρίς να δίνει δικαιώματα. Είπαμε. Έχει το χόμπυ της διαιτησίας, να γιατί με ρομαντισμό και χωρίς προσωπικό συμφέρον ασχολείται περισσότερο με τα κοράκια της σουπερ ληγκ κι όχι με την ΕΠΣ Τρικάλων.

Πεντακάθαρος ο Μπουτζιώλης, καμία σχέση με αλεπουδιάρη. Ικανότατος. Και επειδή τα προσόντα του δεν επιτρέπει να τα εκμεταλλεύεται ουδείς πρόεδρος ΠΑΕ, γι' αυτό εκτιμούν την προσφορά του τα αφεντικά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Θα του αναθέσουν το πόστο του αρχιδιαιτητή.

Αναρωτιέμαι. Επειδή ο Μπουτζιώλης κυκλοφορεί με μπράβους, μήπως συμβαίνει αυτό επειδή έχουν αναλάβει την προστασία του οι Ιβάν, τίγρης.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη τώρα για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό