ΠΑΟΚ, ΜΠΟΡΕΙΣ..., ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ! - ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ

πηγή: Intime
 

Δεν τους έχω για τόσο άουτ τους παοκτσήδες. Για τόσο εκτός πραγματικότητας. Να μην πατάνε στη γη, να μη ξέρουν ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας τους και με ποιόν, ποιούς αντιπάλους θα κοντραριστούν για να αξιοποιήσουν το εισιτήριο της πρώτης θέσης στα play-off.

Εντάξει, υπάρχει μία μερίδα οπαδών, οι οποίοι είναι τρελαμένοι. Όπως σε κάθε ομάδα. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο κρατούμενο είναι ότι ο κόσμος γενικώς έχει μία εσωτερική ανάγκη να πιαστεί από κάπου για να χαρεί. Να ξεφύγει, ρε. Να γίνει μια υπέρβαση στην καθημερινότητά του, για λίγες ώρες, όχι περισσότερο από μιάμισυ ημέρα.

Άλλο αυτό, κι άλλο να σου λένε κάποιοι ότι πατήσαμε κιόλας το Έβερεστ. Τους επτά ουρανούς. Είναι τόσο μεγαλείο, τόσο θαύμα η πρώτη θέση στα play-off που δεν μας πιάνει κανείς. Ώπα, ρε!

Επιμένω. Αυτή τη μέθεξη, αυτή την ονειρική κατάσταση την πασάρουν τα μήντια. Όπως το λέω. Δεν εκφράζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που επαναλαμβάνω όσο κι αν λατρεύει την ομάδα, έχει μάτια, έχει μυαλό, δεν είναι ξεκομμένος από το ευρωπαϊκό περιβάλλον, γνωρίζει τα κυβικά των αντιπάλων. Ποιες ομάδες θα χρειαστεί να αποκλείσει η παοκάρα για να προκριθεί στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ θυμήσου το φιάσκο Μπερμπάτωφ