ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ Ο... ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΕΝΖΕΜΑ

 

Μέγας θόρυβος στη Γαλλία με το κωλόπαιδο τον Μπενζεμά. Τον απέκλεισαν από την εθνική ομάδα εν όψει Ευρω και πολύ καλώς έπραξαν. Δεν τιμάει την ομάδα, είτε αυτή είναι η Ρεάλ, είτε οι τρικολόρ, αν δίνουν φανέλα σε κακοποιό.

Άσε να λέει τα δικά του ο Αλγερινής καταγωγής Καρίμ. Ότι ακόμα δεν έχει καταδικαστεί. Αδιάφορο! Και υπόδικο ακόμα, εγώ τον καταδικάζω! Έτσι παίζω εγώ. Θα τον ξαναπάρω στην ομάδα, στην εθνική, αφού πρώτα καθαρίσει με τη δικαιοσύνη, για την παληανθρωπιά του σε συμπαίκτη. Κι αν θα συμφωνήσω με τη δικαστική απόφαση!

Είναι παίκτης παγκόσμιας βιτρίνας. Κανονικά στο συμβόλαιο πρέπει να προβλέπεται ότι θα έχει κόστος σε περίπτωση που αναμιχθεί σε γκαγκστερική δουλειά, όπως ο Μπενζεμά. Ακριβώς. Δεν έχεις το δικαίωμα, κύριε επαγγελματία, να μπερδεύεσαι σε πράξεις εγκληματικές. Όπως αυτός ο Μπενζεμά που για λογαριασμό συμμορίας εκβίασε συνάδελφό του με sex-tape.

«Ο Ντεσάμπ με ήθελε στην εθνική» είπε το τσογλάνι, αλλά οι... ρατσιστές, οι ακροδεξιοί που έχουν ανέβει στη Γαλλία επέβαλλαν τον αποκλεισμό μου». Είπαμε. Αυτή η γαμημένη λέξη «ρατσισμός» χρησιμοποιείται για άλλοθι από πολλούς απατεώνες, όχι μόνον της πολιτικής.

Ο κόσμος με ήθελε στην εθνική, το κόμμα της Λεπέν δεν με ήθελε, είπε ο μπάσταρδος που κοζάροντας τη φάτσα του είμαι σίγουρος πως έπεσε στη φάκα της συμμορίας λόγω βλακείας. Κουτό παιδί. Μόνον ηλίθιος το κάνει αυτό όταν είναι παίκτης της Ρεάλ και διεθνής. Άσε ότι είναι και το άλλο, παικταράς.

Διαβάστε ακόμα:

Αν ο Μαρινάκης ήταν μοσχόμαγκας