Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Ο Μελισσανίδης της ΑΕΚ και ο Σαββίδης του ΠΑΟΚ έχουν άμεση σχέση με το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτό είπε και το υπέγραψε φαρδιά πλατειά δημοσίως ο Μαρινάκης του Ολυμπιακού. Και ότι εγώ αρνούμαι να γίνω συνομιλητής για το καλό του ποδοσφαίρου με άτομα του υποκόσμου, όπως τέτοια είναι τα αφεντικά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι αρκετές αυτές οι κατηγορίες του Μαρινάκη για να καταδείξουν ότι κάποιοι δεν έχουν πάρει ακόμα πρέφα πως είμαστε χειρώτεροι από Κολομβία; Εκεί όπου τα καρτέλ ναρκωτικών ορίζουν το νόμο και την παρανομία. Στη συνέχεια του έργου, παρακάτω.

Μαρινάκης πάντα, χθεσινός, φρέσκος: Ο Μελισσανίδης ήρθε στον τελικό κυπέλλου μ’ ένα κάρο μπράβους η θέση των οποίων είναι στη φυλακή. Ο Σαββίδης ανατίναξε το αυτοκίνητο του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου μετά το 0-0 στην Τούμπα. Και έκαψε το σπίτι του ατζέντη του ποδοσφαιριστή Κάτσε, για να μην υπογράψει σ’ άλλη ομάδα ο Αλβανός ουτσεκάς.

Μην κάνουμε τον κόπο να αναφέρουμε πως σχολίασαν τον Μαρινάκη οι Μελισσανίδης, Σαββιδης που το πάνε… αλλού, σε παραισθήσεις, ψυχιατρεία και τα λοιπά. Η ουσία. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού πήρε τα εσώρουχα του Κοντονή Σταύρου. Ξεβράκωσε τον συριζαίο πολιτικό που παραμύθι φούρναρης εδώ και 16 μήνες παλεύει για την… εξυγίανση. Και την εξαφάνιση του χουλιγκανισμού.

Ανύπαρκτος ο Κοντονής. Κι αυτή την ανυπαρξία του την αναδεικνύουν οι καουμπόυδες των μεγάλων ΠΑΕ. Δεν υπάρχει κανένας Κοντονής Σταύρος. Αν υπήρχε, τότε οι μεγάλοι πρωταγωνιστές Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης και Αλαφούζος δεν θα «έπαιζαν» όπως έτσι δυσφημούν το ποδόσφαιρο. Του κατηχητικού είναι τα παλιόπαιδα που τρακάρονται με τα ΜΑΤ και σπάνε καμία διαφημιστική πινακίδα στο γήπεδο.

Θλιβερός ο Κοντονής. Παρακολουθεί το αίσχος στο χώρο αρμοδιότητάς του σαν απλός θεατής, όπως όλοι μας. Και να σκεφτείς ότι η υπουργάρα ήθελε να το παίξει θηριοδαμαστής, να ταΐσει ηρεμιστικά χάπια τους 4 μεγάλους της ποδοσφαιρικής μας ζούγκλας.

Διαβάστε ακόμα:

Αν ο Μαρινάκης ήταν μοσχόμαγκας