ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ

πηγή: Intime
 

Να λέμε την αλήθεια. Για τον ΠΑΟΚ ο λόγος. Όχι ψέματα. Όχι παραμύθια. Η μεγάλη ομάδα, αυτή που θέλει να λέγεται μεγάλη, και να περνιέται για μεγάλη, δεν φοβάται να πει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

Έτσι είναι. Ο μεγάλος δεν φοβάται την αλήθεια. Δεν μικραίνει από την αλήθεια αν αυτή τον «μειώνει». Ο μικρός είναι που κρύβεται πίσω από το ψέμα για να μη φανεί η μικρότητά του.

Ποια είναι η αλήθεια για Μπερμπάτωφ; Ανακοινώθηκε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Βούλγαρο. Το ψέμα. Το μπαλαμούτι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπερμπάτωφ ούτε καν είχε σκεφθεί ότι θα παίξει σε ομάδα της... βαλκανικής χερσονήσου. Της Ελλάδος, των Σκοπίων, της Βοσνίας, της Σερβίας. Η αλήθεια είναι ότι ο Βούλγαρος πρώην παικταράς ήρθε στον ΠΑΟΚ με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη. Με το πακέτο του Ποντίου μεγαλομέτοχου. Ο οποίος πραγματοποίησε μία ακόμα γκραν σουξέ αποτυχία.

Παρακάτω. Η απόφαση, όμως, να γίνει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτωφ ήταν του... Μπερμπάτωφ. Όχι του ΠΑΟΚ. Αν ήθελε να το αποφασίσει η ΠΑΕ, θα το έκανε πριν από μήνες! Να τελείωνε, δηλαδή, αυτό το τεράστιο φιάσκο, λέω για τη μεταγραφή μπόμπα του Βούλγαρου.

Έτσι που λες. Κάποια στιγμή ο Μπερμπάτωφ, ο πρώην, είδε ότι δεν τον παίρνει άλλο να ξευτυλίζεται. Και είπε τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι που δεν είχε την τόλμη να αποφασίσει το τέλος, αλλά ήταν στο... περίμενε πότε θα αναστηθεί ο Λάζαρος.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως ο Μαρινάκης δεν είναι πονηρός;