ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Ο σύντροφος Κοντονής Σταύρος απευθύνεται, βέβαια, σε κάποιους μαλάκες, δεν είναι σε θέση να κερδίσει ακροατήριο πέραν από τους μαλάκες, όμως επειδή είναι υφυπουργός αθλητισμού εκπροσωπεί όοοολους τους Έλληνες στα μάτια της Ευρώπης. Εντάξει, οι ξένοι το έχουν εμπεδώσει ότι είμαστε μία χώρα καραγκιόζης, χωρίς αυτοσεβασμό, αλλά γαμώ το στανιό μου δεν είναι ανάγκη ο άλλος να το διαλαλεί διεθνώς και επισήμως.

Αντί να καταφύγει στο ΝΑΤΟ, έστω, ο Κοντονής Σταύρος έστειλε φιρμάνι στην FIFA και την UEFA και τους προειδοποιεί ότι δεν αποκλείεται να μην επιτρέψει να ξεκινήσει το προσεχές πρωτάθλημα. Μιλάμε για τον απόλυτο καραγκιοζισμό.

Ο Καραγκιόζης πολιτικός, ο Καραγκιόζης υπουργός είναι ΘΕΟΣ σε σύγκριση με τον Κοντονή Σταύρο. Αν δεν αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για λόγους ασφαλείας, πρωτάθλημα γιοκ, λεέι ο ανύπαρκτος υφυπουργός. Και το λέει, σε ποιον, σε ποιους; Στην FIFA και την UEFA, οι οποίες:

1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καμία ευθύνη για τα ρεζιλίκια του ελληνικού πρωταθλήματος
2. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Χεστήκανε αν ξεκινήσει την προσεχή σαιζόν.

Έτσι είναι. Το τι πρωτάθλημα έχουμε, κι αν διεξάγεται σε πολιτισμένο περιβάλλον, και παράγει χρήμα, και δεν εκθέτει διεθνώς την Ελλάδα, όλα αυτά, είναι αρμοδιότητα του ίδιου του Κοντονή. Όχι της FIFA, όχι της UEFA, όχι και της EΠΟ!

Διαβάστε ακόμα:

Ξυπνήστε, ρε., Μαρινάκηδες και Μελισσανίδηδες