ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ... ΚΡΥΦΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΠΡΑΝΙΤΣ

πηγή: Intime
 

Έκληξη. Ευχάριστη έκπληξη, ο τρόπος που αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Κροάτης Ντάνιελ Πράνιτς, μετά από τρία χρόνια σταθερής και διαρκούς αποτυχημένης παρουσίας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν έπιασε στην Μπάγερν Μονάχου, που γρήγορα τον πήραν πρέφα και στην Σπόρτιγκ Λισαβώνας και τον ξεφορτώθηκε κι αυτή, ως δανεικό στην Θέλτα, απ' όπου τον ''ανακάλυψε'' ο Παναθηναϊκός.

Δεν ήταν «αποτυχημένη» η κίνηση του Παναθηναϊκού να κάνει συμβόλαιο μ' έναν επαγγελματία που, ανεξάρτητα της όποιας αξίας του, στερείται επαγγελματικού πνεύματος. Η αποτυχία ήταν της Μπάγερν και της Σπόρτιγκ, που θεωρούσαν ότι μέτραγε ο Πράνιτς. Ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι έπαιρνε στα 32 χρόνια του έναν ποδοσφαιριστή χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, που δεν καιγόταν να...δικαιωθεί, να κάνει καριέρα.

Με τα λεφτά, άλλωστε, που έδινε ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να έχει την πολυτέλεια να περιμένει κάτι περισσότερο. Να, γιατί δεν ήταν αποτυχημένη η μεταγραφή του Πράνιτς, που αρνήθηκε το «ευτελές» ποσό που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσει ένα χρόνο ακόμα. Στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε για την ανανέωση του συμβολαίου τόσα, όσα για να... φύγει ο Κροάτης με τις εξαντρίκ κομμώσεις.

Η έκπληξη που λέγαμε είναι ότι ο Δανιήλ Πράνιτς αποχώρησε ολότελα κυριλάτα. Δήλωσε μέσω διαδικτύου πόσο παθιασμένος ήταν με τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του και ότι δεν σας αποχαιρετώ διότι παραμένω δικός σας και ευχαριστώ την ΠΑΕ.

Πόσο ωραία θα ήταν όλα αυτά αν ο Πράνιτς άφηνε πίσω του και μνήμες με την παρουσία του στο γήπεδο, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Τζαίημς Μποντ άμα λάχει η προεδράρα