ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Φοβερά πράγματα, κύριε. Φανταστικά πράγματα. Τα διαβάζεις και νομίζεις ότι μιλάει στην τηλεόραση κάποιος ελεεινός βουλευτής του Σύριζα. Έρχεται στην Ελλάδα ο παικταράς, που εκτός από μπάλα απίστευτη έχει πάρει και πτυχίο Ιστορίας, και λέει αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου:

-Ήρθα σε μεγάλη ομάδα, στον ΠΑΟΚ.

Εμείς που ζούμε δεκαετίες στην Ελλάδα είμαστε αδιάβαστοι. Δεν το ξέραμε, αλλά μας έδωσε τη σχετική πληροφορία ο άγνωστος μας μέχρι χθες παικταράς.

-Συμφώνησα με τον Ολυμπιακό διότι είναι ευρωπαϊκή ομάδα πρώτου επιπέδου, Άρσεναλ και Αθλέτικο, Ίντερ, Ντόρτμουντ και σία.

Άλλος αυτός. Άγρια μεσάνυχτα είχαμε οι μαλάκες για το πόσο μετράει ο Ολυμπιακός. Κι ευτυχώς που κάποιος ξένος μας προσγείωσε στην πραγματικότητα.

-Δεν μπορούσα να αρνηθώ την προσφορά του ιστορικού Παναθηναϊκού, ένα κλαμπ με υψηλές φιλοδοξίες στην Ευρώπη.

Άλλος αυτός. Ούτε κι αυτό το είχαμε πάρει πρέφα. Ότι ο Παναθηναϊκός σαρώνει στο τσάμπιονς ληγκ, ότι από ατυχία δεν φθάνει μέχρι τον τελικό. Ας ελπίσουμε ότι με τη μεταγραφή του παικταρά μετά από μισό αιώνα το τριφύλλι να ξανασηκώσει την ευρωπαϊκή κούπα.

-Δεν θα υπέγραφα στην ΑΕΚ αν προηγουμένως δεν μάθαινα ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη.

Πόσο μεγάλος σύλλογος είναι εκείνος που στη χώρα του έχει να πάρει πρωτάθλημα εδώ και 22 χρόνια. Αλήθεια, δεν θα έπρεπε να αισθάνονται ότι τους δουλεύουν οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων όταν τους κάνουν τόσο χοντρή πλάκα;

Διαβάστε ακόμα:

Αγωνία για Καρυπίδη στον Αρη