ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

πηγή: Intime
 

Όταν ακόμα και η πλατεία του θεάτρου, όχι μόνο ο εξώστης έχουν ανάγκη να ακούσουν τον καλό λόγο, αυτόν που θα τους δώσει την ελπίδα, ας είναι και ψευδαίσθηση, τι να κάνει ο ηθοποιός στη σκηνή; Ο πολιτικός στο μπαλκόνι. Ο δημοσιογράφος ο οποίος θέλει να δείξει κι αυτός την κλάση του ως παραμύθης.

Όσο υπάρχει η πελατεία, δεν θα σταματήσουν να ξεπετάγονται νέα «ταλέντα» να πουλήσουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Είμαστε δυνατοί, λένε οι παραμύθηδες του Παναθηναϊκού. Πήραμε και παίρνουμε παικταράδες. Πολύ δυνατοί είμαστε.

Τα ίδια έλεγαν και πέρυσι. Τα ξέχασαν, οι ίδιοι που έφτιαχναν τον κόσμο με τη μεταγραφή του Εσιέν. Κι αυτό τον ξέχασαν.

Έτσι ξηγιούνται σε μια «μικρή» ομάδα. Η μεγάλη ομάδα αναγνωρίζει τις αποτυχημένες κινήσεις της. Αποφεύγει τα μεγάλα λόγια, διότι καμία μεγάλη ομάδα δεν ποντάρισε στα σαλιαρίσματα.

Είναι φρέσκο ακόμα το φιάσκο Εσιέν. Άσε, λοιπόν, μην την ξαναπατήσεις και τις καινούργιες μεταγραφές. Το βουλώνεις. Περίμενε πρώτα να δεις τι ψάρια πιάνει η ομάδα και μετά παίξε με την σπάτουλα.

Λυπηρό. Να μοιάζουν έμπειροι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού με τα κωλοδημοσιογραφάκια του Σύριζα. Που προκαλούν. Που προσπαθούν να πείσουν τους τρομοκρατημένους Έλληνες ότι έχουμε μπει στην... ανάπτυξη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ρεχάγκελ της Αλβανίας