ΔΟΜΑΖΟΣ: ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ... ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Ποιος Κονέ; Κακώς ασχολήθηκε μαζί του ο Παναθηναϊκός. Είναι ποδοσφαιριστής τελειωμένος, δεν θα έκανε τη διαφορά στην ομάδα.

Λόγια του Μίμη Δομάζου, που συμφωνεί με τον αποδυτηριάκια, που ήδη είχε πει τη γνώμη του γι' αυτή τη «μεταγραφή». Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό που τον... αρνήθηκε ο Έλληνας διεθνής αλβανικής καταγωγής και θα συνεχίζει να αλλάζει ομάδες στην Ιταλία σαν τα πουκάμισα.

Είπε και κάτι άλλο ο «στρατηγός» Δομάζος. Ποιους ποδοσφαιριστές επιπέδου, όχι της σειράς, χρειάζεται ο Παναθηναϊκός σε συγκεκριμένες θέσεις. Έναν σέντερ-μπακ, δύο πλάγιους αμυντικούς, έναν στα δεξιά, άλλον στα αριστερά. Έναν επιτελικό στο κέντρο και στην επίθεση έναν σέντερφορ. Ο Μπεργκ;

Δεν αμφισβητεί τον Σουηδό ο Δομάζος, όμως επιμένει ότι η ομάδα έχει ανάγκη από φορ κρούσης διότι ο Μπεργκ δεν μπορεί να ανταποκριθεί και στα 40 τόσα παιχνίδια της σαιζόν.

Ένδεκα παίζουν στο ποδόσφαιρο, δέκα μείον τον τερματοφύλακα. Αν έχει υψηλούς στόχους ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα και ελπίδες για την Ευρώπη, τότε ο προγραμματισμός του απαιτεί 5 έτοιμους κατ' ευθείαν βασικούς. Και κάποια κλικ περισσότερο απ' αυτούς που έχει. Υπογραφή Μίμης Δομάζος.

Διαβάστε ακόμα:

Στον Παναθηναϊκό, ποιος πληρώνει τον λογαριασμό