ΞΕΥΤΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ

πηγή: Intime
 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Κι άντε να γίνουν, να ειπωθούν σε μια παρέα, σε κλειστό κύκλο, που λένε. Όχι και δημοσίως και επισήμως. Υπάλληλος του Μαρινάκη είναι ο δημοσιογράφος Καραπαπάς, όμως δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή τη φορά έκανε την καραπαπαριά με την άδεια του εργοδότη του. Δεν το πιστεύω! Να έχει συμφωνήσει, δηλαδή, ο εφοπλιστής γι' αυτό που έκανε ο υπεύθυνος επικονωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Ο Μαρινάκης θα αλλάξει την Ιστορία του αθλητισμού» είπε και ελάλησε το Καραπαπάς. Όχι, ρε! Κι όμως το είπε. Το παιδί θαρρεί πως απευθύνεται σε καθυστερημένους. Διαφορετικά θα αντιλαμβανόταν ότι γελάνε οι κότες και τα χοιρινά.

Θα φτιάξει, λέει, ο Μαρινάκης κάποια αθλητικά έργα, αθλητικές εγκαταστάσεις, κολυμβητήρια, σφαιριστήρια σάλες για πατινάζ, για μπιλιάρδα, για δρόμους ταχύτητας, πίστες χορού, λέω ό,τι μου 'ρθει, με αλατοπίπερο και λαδορίγανη, κι αυτό κατά τον Καραπαπά σημαίνει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ «Θα αλλάξει την Ιστορία του αθλητισμού».

Εγώ θα περίμενα να αλλάξει την Ιστορία του... ποδοσφαίρου ο Μαρινάκης. Αυτό, ναι. Και πάλι, όμως, δεν θα επέτρεπα στον δικό μου άνθρωπο, στον υπάλληλό μου, να πει τον καλό λόγο. Τον πέτσινο λόγο. Καμία αξία έχει όταν σε παινεύει ο δικός σου, εκείνος που τον έχεις στη δούλεψή σου.

Τον εκθέτει τον Μαρινάκη με το γλύψιμό του ο Καραπαπάς. Δέχομαι να μου πει «Τρέξτε όλοι να δείτε τον Μαρινάκη που με τα μπράτσα του θα σύρει καϊκι στη στεριά». Αυτό, ναι. Άλλο αυτό. Είναι μια διαφήμιση του εφοπλιστή. Γνωστοποιεί τη σωματική του δύναμη. Όχι να το ξευτυλίζει το πράμα ο Καραπαπάς. Ότι το αφεντικό θα αλλάξει την... Ιστορία. Το καραξευτύλισε ο Καραπαπάς.

Διαβάστε ακόμα:

Ιβάν, τα λεφτά σου είναι κλεμένα;