Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΟ... ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

πηγή: Intime
 

Αιφνιαδιάζει η μετακίνηση του συμπαθέστατου Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό σε ομάδα με μικρότερα κυβικά, την Εσπανιόλ της Βαρκελώνης. Τι να συμβαίνει; Δεν είναι σίγουρο ότι ισχύει αυτό που θα πει ο ίδιος ο επαγγελματίας και η ΠΑΕ του, ο Ολυμπιακός. Πιθανότατα και οι δύο πλευρές να μη θέλουν να αποκαλύψουν την αλήθεια, και θεμιτό είναι αυτό.

Δεν τον πήραν τα χρόνια τον Ισπανό Χιμένεθ Γκάγκο, τερματοφύλακας είναι, και στα 30 του είχε περιθώρια να «βλέπει» ομάδα ακόμα σε πιο υψηλό επίπεδο από εκείνο του Ολυμπιακού. Από την άλλη, ο Ρομπέρτο, όπως είναι γνωστός, μετά από μια περιπλάνηση σε καμιά δεκαριά ομάδες της πατρίδας του και αμέσως μετά από μια εντελώς νεκρή σαιζόν στην Αθλέτικο Μαδρίτης βρέθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 στην «ομάδα της καριέρας του», τον Ολυμπιακό. Δέθηκε με τον πρωταθλητή, όχι μόνον αγωνιστικά, αλλά θα πεις και «συναισθηματικά».

Πραγματικά, στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο μόνον συμπεριφορά «λεγεωνάριου» δεν είχε, λειτουργούσε ηγετικά, ανέβαζε τους τόνους της ομαδικότητας στους συμπαίκτες του. Είναι απώλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα το αντίο του, τόσο πρόωρο. Τι να συμβαίνει;

Εύλογο το ερώτημα αν σκεφθείς ότι ο Ρομπέρτο καταλήγει σε ομάδα, την Εσπανιόλ, που παλεύει για την παραμονή της. Όχι σε ομάδα κορυφής, ούτε καν μεσαία. Το παλληκάρι πιθανότατ έχει τους λόγους του. Λέγεται οικογενειακοί λόγοι. Τον αποχαιρετούμε.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκης και οι... «άλλοι» με ανοικτά χαρτιά