Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ... ΦΟΒΑΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ

πηγή: Intime
 

Ο Ολυμπιακός έχασε δύο φορές από την ΑΕΚ, με προπονητή τον Μάρκο Σύλβα. Ήταν αδύνατον ο Μαρινάκης να συνεχίσει με τον ίδιον προπονητή. Σ' αυτό συμφώνησαν όλοι όσοι γνωρίζουν πολύ καλά, και από πολύ κοντά τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Μιλάμε για άτομα που άλλα διατηρούν ακόμα επαφή μαζί του, άλλα έχουν ξεκόψει εντελώς.

Να, όμως, που ο Μαρινάκης «διέψευσε» εκείνους που είχαν σίγουρο το πρόωρο διαζύγιο με τον «πετυχημένο» και λατρεμένο του ολυμπιακού τύπου Πορτογάλο, τουλάχιστον μέχρι την ήττα από την Άντερλεχτ. Και στη συνέχεια ήρθαν τα δύο κόλυβα από την ΑΕΚ.

Τι συνέβη και ο Μαρινάκης δεν καθάρισε τον προπονητή που μ' αυτόν η ομάδα τον πότισε το φαρμάκι του αποκλεισμού από την Ευρώπη και τη νταμπλ ντροπή από την ΑΕΚ του μισητού Μελισσανίδη. Η αλήθεια είναι ότι ο εφοπλιστής δεν βρήκε... χρόνο. Πιο σωστά δεν είχε βρει την... ηρεμία για να πάρει την απόφαση να τελειώσει πριν της ώρας του τον προπονητή. Που τελευταία του τα είχε παραζαλίσει. Διαφωνώ σ' αυτό, δεν συμφωνώ στο άλλο.

Τέλος πάντων, άργησε είναι η αλήθεια να καθαρίσει τη μπουγάδα με τον Σύλβα επειδή πραγματικά τον τελευταίο καιρό του έχουν πέσει πολλά μαζεμένα του Μαρινάκη. Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος όταν οι αντίπαλοί του έχουν στρέψει το 60% της Ελλάδος εναντίον του. Που οι Αλαφούζοι και οι Μελισσανίδηδες και οι πληρωμένοι γραφιάδες τους δεν τον αφήνουν σε ησυχία και από τη μύγα βγάζουν ξύγκι.

Ο Μαρινάκης έχει πάρει 6 πρωταθλήματα στα έξι. Λόγω χαρακτήρα δεν έχει... νόημα η εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο χωρίς να είναι πρώτος. Το «επεισόδιο» με τον πρώην φίλο του Νίκο Πατέρα το ξεπέρασε χωρίς απώλειες τίτλων. Απέναντί του σήμερα είναι οι επίσης πρώην φίλοι του Αλαφούζος, Μελισσανίδης. Είναι επόμενο να φοβάται ότι τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι κι ένας χειμώνας με πιθανές εκπλήξεις εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η ''προκλητικότητα'' του Σύλβα ανέβασε τα ντεσιμπέλ επιβεβαιώνοντας το καθεστώς ταραχής στο οποίο βρίσκεται ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Κάτω από την πίεση των πραγμάτων προχώρησε στην... πειραματική και ρισκαδόρικη επιλογή του 40χρονου πρώην... βοηθού του Μίτσελ.

Θα περίμενε κανείς, αφού η πλευρά του Ολυμπιακού υποστηρίζει ότι το διαζύγιο με τον Σύλβα έγινε... «φιλικά» και με... κατανόηση λόγω της... ψυχολογικής κατάστασης του Πορτογάλου, να καθυστερήσει ο αντικαταστάτης. Να βρεθεί κάποιος περισσότερο έμπειρος και ταιριαστός στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Φαίνεται, όμως, πως το «ψυχολογικό» πρόβλημα το έχει ο Μαρινάκης, όχι ο Σύλβας.

Διαβάστε ακόμα:

Χάσαμε την Αλβανία και την Τουρκία, στοπ!