ΡΟΥΛΕΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

πηγή: Intime
 

Κι έχει απαίτηση ο φουκαράς ο βάζελος να διακριθεί η πανάθα στην Ευρώπη. Δεν γίνεται. Όταν παίρνει παίκτες που δεν τους θέλουν άλλες ομάδες, τότε είναι ο παραλογισμός να περιμένεις να προκριθείς, να περάσεις και μισό γύρο στο γιουρόπα.

Τρώει στη μάπα ο οπαδός του Παναθηναϊκού το πρωτοσέλιδο, με τα ξύλινα γράμματα. ΙΒΑΝΩΦ. Ποιος ειναι ο κύριος. Κάποιος. Οκέυ, δεν τρέχει τίποτα αν είναι άγνωστος και κάποιος στο σωρό. Μήπως είναι και σαπάκι; Τουλάχιστον ο άλλος, ο Ισπανός ο Σάντσεθ που κι αυτός βγήκε μάπα, είχε ωραία σύζυγο. Κάτσε να δούμε τη γκόμενα του Βούλγαρου Ιβανώφ και μετά να τον κρίνουμε.

Αν σταθείς στο βιογραφικό του Βούλγαρου στόπερ, δεν τον παίρνεις στην ομάδα σου. Εκτός κι αν τον έχεις ψάξει, εκτός κι αν τον θεωρείς άτυχο, παρεξηγημένο, κάτι τέτοιο. Αυτό το πανηγύρι με τα πρωτοσέλιδα είναι η χοντρή πλάκα.

Να παρουσιάζουν ως «περίπτωση» τον Γουακασό, ενώ ο συμπατριώτης του Εσιέν, να μη ξεχνιόμαστε και για το φιάσκο της δεκαετίας, έχει κι αυτός βεβαρημένο παρελθόν τραυματισμών. Αμ, ο άλλος, ο πρωτοσέλιδος, ο Ιμπάρμπο από Κολομβία. Είναι ο παίκτης του ξου, του μακριά απ' εμάς. Εκτός από τον Παναθηναϊκό.

Και αναρωτιέσαι. Ο Αλαφούζος κάνει μεταγραφές για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό ή προπόνηση για να παίξει ρουλέτα στο καζίνο. Άμα κάτσει η μπίλια, έκατσε. Περίεργο σύστημα με τους μάνατζερ που νταραβερίζεται ο Στραματσόνι. Να κλείνει συμφωνίες με παίκτες προβληματικούς. Και οι τρεις, Ιβανώφ, Γουακασό, Ιμπάρμπο είναι ονόματα που τους απορρίπτεις, με τη μία. Ο Αλαφούζος, όμως, ποντάρει στο μάτι και την καμπαρντίνα του Ιταλού.

Διαβάστε ακόμα:

Ξένο σώμα, παράσιτο ο Κοντονής Σταύρος