ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

πηγή: Intime
 

Μεγάλη έκπληξη να προσκληθεί στην εθνική ομάδα μπάσκετ ο Θανάσης Αντετοκούμπο. Αν, δηλαδή, ο Γιάννης Αντετοκούμπο, ο παικταράς, που όλο και περισσότερο καταξιώνεται στο ΝΒΑ είχε έναν ακόμα αδελφό μπασκετμπωλίστα, ίσως και ξάδελφο, θα τον ήθελε κι αυτόν δίπλα του στο προολυμπιακό του Τορίνο; Το ερώτημα, διότι κάτι τέτοιο «ψιθυρίζεται», ότι ο Ιωάννης επέβαλλε και τον αδελφό του Αθανάσιο.

Δεν νομίζω. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα γνωρίζεις. Να κάνεις ρεπορτάζ για να τα μάθεις. Αρκεί να βάζεις το καθαρό σου μυαλό κι αυτό θα σου δώσει την απάντηση. Δεν ισχύει, λοιπόν, αυτή η ''βρώμα'' που κυκλοφόρησε. Να, όμως, που έπαιξε δυνατά η «υποψία» ότι ο φιρμάτος Αντετοκούμπο έθεσε όρο για να τα δώσει όλα να περάσει η Ελλάδα στους ολυμπιακούς του 2016. Απαίτησε και την παρουσία του αδελφού του! Και ότι τη δουλειά την έθαψαν οι μασόνοι του μπάσκετ. Οι δημοσιογράφοι του μπάσκετ.

Με την ευκαιρία. Ο αποδυτηριάκιας πριν 33 χρόνια βάπτισε «μασονία» τους ρεπόρτερ του μπάσκετ, σε μια εποχή που τότε ακριβώς έσκαγε μύτη το παιχνίδι και ξέφευγε από τα γνωστά στενά όρια δημοσιότητας. Οι Σκουντήδες, λοιπόν, και οι Φιλέρηδες, όχι από δημοσιογραφικό υπαλληλισμό και πνεύμα υποταγής στην ομοσπονδία, αλλά με συνειδητή επιλογή προς το συμφέρον του μπάσκετ ενεργούσαν σαν στοά. Ως δημοσιογράφοι αναδείκνυαν αγωνιστικά το μπάσκετ, όχι διοικητικά, όχι «κουτσομπολίστικα».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μπουρούσης έσβησε τη φωτιά Καλάθη - Αντετοκούνμπο