ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι για να πληρώνει. Είναι μία δουλειά αυτή. Ε, αφού ο άνθρωπος βάζει το χέρι στην τσέπη και ξοδεύει σε κερατιάτικα κι όχι, έχει κάθε δικαίωμα να αμολάει λόγια μεγάλα και βαρειά. Λόγια, όμως.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει κι αυτός το ρόλο του, που δεν είναι ακριβώς όπως εκείνος του Κετσπάγια στην ΑΕΚ, του Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, του Σάντσεθ στον Ολυμπιακό. Κάθε μαγαζί με διαφορετικά χνώτα. Διαφορετικό αφεντικό, διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον.

Όλοι συμφωνούν ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πάλι, για μία ακόμα σαιζόν, στη φάση του μηδενός. Στη φάση ξεκινάμε από την αρχή. Που σημαίνει, τι; Πως ό,τι υπάρχει, είναι σα να μην υπάρχει! Πως ό,τι αποφασίστηκε ήδη, ό,τι θα αποφασιστεί για τούτο και το άλλο δεν αποτελεί μία λογική συνέχεια της προηγούμενης φάσης.

Μιλάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι χαμένος στο διάστημα. Και στην ΠΑΕ είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε κινήσεις. Ποιους παίρνουμε. Ποιους διώχνουμε. Σε ποιους ανανεώνουμε. Και δεν είναι τι θέλει ο ΠΑΟΚ, είναι και τι θέλουν κάποιοι παίκτες. Κάποιοι να βρουν άλλη ομάδα. Κάποιοι να μείνουν μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής κυττάει το συμφέρον του. Τον ΠΑΟΚ λίγο τον κόφτει τι σκέπτεται π.χ. ο Κάτσε και ο Μακ, το ζόρι είναι ποιο το πλάνο της ΠΑΕ!

Είναι η πιο δύσκολη δουλειά! Το να ξέρει η ΠΑΕ τι θέλει. Το να διαθέτει την κατάλληλη οργάνωση πριν αποφασίσει. Για να μην πάθει κι άλλα στραπάτσα ο ΠΑΟΚ, φανερά κι όχι.

Τα πρωτοσέλιδα, τα λόγια τα παχειά, από την άλλη οι καταγγελίες για τη διαιτησία, οι εκλογές της ΕΠΟ, δεν έχουν καμία, μα καμία σχέση με τον σχεδιασμό της ΠΑΕ εν όψει της νέας σαιζόν.

Αλήθεια, ποιος έχει την ευθύνη στις αποφάσεις που έχουν σχέση άμεση με χρήμα, το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και την ενίσχυση της ομάδας σ' ένα ορίζοντα διετίας, τουλάχιστον; Ο μεγαλομέτοχος, ο πρόεδρος, ο προπονητής, δημοσιογράφοι, διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοι, όλοι μαζί;

Διαβάστε ακόμα:

Οι διαιτητές πάντως, έκαναν την πλάκα τους