NA MHN ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

 

Περνάει ο Ολυμπιακός, σκούρα για την ΑΕΚ, το ίδιο για τον ΠΑΟΚ, παίζεται για τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΣ ακόμα δεν καθάρισε με τους Νορβηγούς, άρα δεν λες τίποτα, για τΙς πιθανότητές του να περάσει και την Αλκμάρ.

Μιλάμε σοβαρά; Όχι, βέβαια! Ασόβαρη κουβέντα να πεις ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα και θα προκριθεί σε βάρος της πρώτης του αντιπάλου. Κανένα νόημα η πρόκριση του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του ΠΑΣ Γιάννινα.

Έχουμε ένα πρωτάθλημα της πλάκας. Κι όχι μόνον! Ένα πρωτάθλημα που το φτύνουν για τη βρωμιά του, για την εγκληματική του οργάνωση, οι ίδιες οι ομάδες. Αυτό μας ενδιαφέρει. Ποιό; Αν το πρωτάθλημα θα... προκριθεί στο γήπεδο της αξιοπιστίας. Αγωνιστικής, οικονομικής, εμπορικής αξιοπιστίας.

Κέρδισε ο ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 μια... νορβηγική ομάδα κι όλοι οι περίεργοι, για να πουλήσουν μούρη, το 'ριξαν στο χειροκρότημα. Λες και ο ΠΑΣ κέρδισε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα!

Όπως στο λέω, κύριε! Το ότι η ομάδα από την Νορβηγία προέρχεται από έδαφος ευρωπαϊκό, δεν σημαίνει ότι θα την χαρακτηρίσεις «ευρωπαϊκή». Ούτε ο ΠΑΣ είναι ομάδα ευρωπαϊκή επειδή έπαιξε ένα ματς για τα προκριματικά των προκριματικών του γιουρόπα. Ύστερα είναι και το άλλο. Κέρδισε ο ΠΑΣ το πρώτο ματς, όμως ακόμα δεν προκρίθηκε.

Να, όμως, που οι χειροκροτητές βιάζονται. Πουλάνε αυτό που ξέρουν. Το χειροκρότημα. Το εύκολο. Και τα αιώνια προγνωστικά. Περίπατο ο Ολυμπιακός, δύσκολα η ΑΕΚ με Σαιντ Ετιέν, φίφτυ-φίφτυ ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί τύχη κ.λ.π κ.λ.π.

Εγώ λέω το άλλο. Με το κωλοπρωτάθλημά μας τι γίνεται; Θα προκριθούν οι ομαδάρες μας σε βάρος της εγκληματικής οργάνωσης; Μαγκιά του Ολυμπιακού είναι να καταφέρει να βουλώσει στόματα, ότι ελέγχει το παρασκήνιο, όχι να περάσει μια ανύπαρκτη «ευρωπαϊκή» ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν τα λέει στον Μελισσανίδη ο Κετσπάγια