ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ

πηγή: Intime
 

Έχει το σκεπτικό του ο Αλαφούζος για να κρατήσει τον Στραματσόνι. Αφεντικό στο μαγαζί είναι ο καναλάρχης, άτομο σκεπτόμενο, δεν κάνει τυχαίες κινήσεις, άρα και στην περίπτωση του Ιταλού τα έβαλε κάτω και αποφάσισε. Προχωράω και την προσεχή σαιζόν με τον «παιδική χαρά». Λέω την προσωπική μου γνώμη, όχι μόνον τη δική μου.

Αν συζητήσεις με προπονητές Έλληνες, σου λέω ότι πέφτει γέλιο με τον Στραματσόνι. Γι' αυτά που λέει. Που όποιος καταλαβαίνει, το παλληκάρι απλά επιβεβαιώνει ο ίδιος τις αδυναμίες του. Μιλάει για λάθη, όμως ποια λάθη; Αυτά που εκείνος κάνει.

Δεν θα βγει δημόσια κανένας «συνάδελφος» του Έλληνας να πει κουβέντα για τον Στραματσόνι. Το ποδόσφαιρο ακόμα δεν έφθασε να γίνει πολιτική. Να βρίζει ο ένας τον άλλον από τα κόμματα.

Πάντως, κάποιοι βάζουν στοίχημα. Ότι ο Στραματσόνι δεν θα την βγάλει καθαρή. Επειδή φαίνεται από μακριά, ότι είναι ανίκανος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Ύστερα είναι και το άλλο. Ποιος, ποιοι πιστεύουν τον Στραματσόνι. Μέσα και έξω από τον Παναθηναϊκό. Χοντρό ζόρι αυτό για έναν προπονητή, όμως ο Ιταλός, μεταξύ μας, λίγο τον νοιάζει. Ωραίος είναι ο Αντρίκος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τζιλμπέρτο δεν δένει με τον Στραματσόνι