«ΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΛΕΝΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ!!!

πηγή: Intime
 

Ο κόσμος στο Καραϊσκάκη αποδοκίμασε τους ποδοσφαιριστές για την άθλια εμφάνισή τους στο 0-0 μ’ αυτήν την Χαποέλ Μπερ Σεβά. Αναμενόμενο. Οπαδοί είναι. Δεν θα έμεναν απαθείς, αδιάφοροι. Απέναντι σ’ ένα πράγματι απρόβλεπτα κακάσχημο θέαμα της ομάδας τους.

Το ερώτημα είναι τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Δεν γνωρίζεις! Αυτή είναι η σοβαρή απάντηση. Κανείς δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα από ένα ματς. Μόνο από ένα ματς, μάλιστα το πρώτο της σαιζόν.

Ο οπαδός στην εξέδρα αντιδρά αυθόρμητα και με συναισθηματισμό. Με πίκρα και απογοήτευση. Το τι παίζει, αν πράγματι παίζει κάτι στον Ολυμπιακό, αυτό θα δείξει στην συνέχεια.

Μήπως κλείνει κάποιος κύκλος στον Ολυμπιακό. Κάποιος παράκυκλος. Συμβαίνουν αυτά, και δεν μιλάμε μόνο καθαρά αγωνιστικά. Το πρόβλημα στον Ολυμπιακό πιθανότατα να ξεκινάει από τον μεγαλομέτοχο. Ο άνθρωπος ίσως να κουράστηκε. Γιατί αισθάνεται να τον πολεμάνε. Ότι είναι στόχος άδικος των αντιπάλων του.

Οι οποίοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και ειδικά του Μαρινάκη πανηγυρίζουν! Ο μεν ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ και εκτός έδρας έδειξε ότι δεν υστερεί σε τίποτα από τον μόνιμο πρωταθλητή. Αυτό είναι! Βιάζονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να αμφισβητήσουν τα πρωτεία του Ολυμπιακού. Που παίρνει κάθε χρόνο περίπατο το πρωτάθλημα. Και με διαφορά βαθμών.

Έχουν δίκιο οι αντίπαλοι του πρωταθλητή; Είπαμε. Το πράγμα θα δείξει, και πολύ σύντομα. Προς το παρόν περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα:

Παγίδα για τον ΠΑΟΚ η ρεβάνς της Τούμπας