ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

πηγή: Intime
 

Όταν κάνεις κριτική στο ποδόσφαιρο αφήνεις απ’ έξω το αποτέλεσμα του αγώνα. Είσαι ο της πλάκας και της απάτης μαζί να αναλύσεις το παιχνίδι μιας ομάδας με βάση το αποτέλεσμα. Μόνο αν απευθύνεσαι σε μαλάκες. Σε άσχετους.

Η ομάδα, η όποια ομάδα μπορεί να αριστεύσει στο γήπεδο και να χάσει ακόμα και από κατώτερο αντίπαλο. Αυτή είναι η πουστιά, για κάποιους η ομορφιά του ποδοσφαίρου.
Πράγματι είναι καλό αποτέλεσμα το 1-0 του Παναθηναϊκού με την σουηδική ΑΙΚ. Ο Παναθηναϊκός, όμως, σε γέμισε ερωτηματικά. Φανερό ότι έχει πρόβλημα. Αν δεν βελτιωθεί θα τα βρει σκούρα, όχι στην Ευρώπη μόνο αλλά και στο πρωτάθλημα.

Ο Στραματσόνι δουλεύει τον κόσμο. Η μόνη δικαιολογία που έχει είναι επειδή εργάζεται στην Ελλάδα. Στη χώρα που σε λαμβάνουν υπ’ όψιν όταν λες ψέματα. Κι όσο πιο χοντροκομμένα είναι τα ψέματα τόσο σε παίρνουν στα σοβαρά. Κι αυτό το βλέπουμε όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Έχουμε δουλέψει σκληρά, είπε και ξαναείπε ο Ιταλός προπονητής. Είμαστε έτοιμοι εν όψει Ευρώπης, είπε και ξαναείπε ο Ιταλός. Και, τελικά, είδαμε έναν εντελώς ανέτοιμο Παναθηναϊκό. Και προβληματικό. Αργό και προβλέψιμο στο παιχνίδι του.

Ένας Παναθηναϊκός που φιλοδοξεί να προχωρήσει στην Ευρώπη καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο, απέναντι στη μέτρια, στη μετριότατη ΑΙΚ. Ο «έτοιμος» Παναθηναϊκός κινδύνεψε στη Λεωφόρο από τους Σουηδούς και δεν θα πεις ότι αυτοί εμπόδισαν τους γηπεδούχους να δείξουν την… ετοιμότητά τους.

Στη Λεωφόρο χθες μόνο ο κόσμος στην εξέδρα ήταν έτοιμος. Να πανηγυρίσει το γκολ, τη νίκη. Από το πρώτο κιόλας λεπτό οι οπαδοί της ομάδας ήταν πανέτοιμοι να γιορτάσουν την πρόκριση.

Διαβάστε ακόμα:

Για πατσαβούρες ο προπονητής του Ολυμπιακού