ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ... ΠΡΟΚΡΙΣΗ

πηγή: Intime
 

Η πολύ κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο ματσάκι με την εβραϊκή ομαδούλα, πολύ περισσότερο το άσφαιρο 0-0, έβαλε στην πρίζα κάποιους παίκτες αλλά και τον προπονητή Βίκτωρ Σάντσεθ. Έτσι συμβαίνει από τότε που βγήκαν τα άγρια χόρτα τους αγρούς.

Το γαμημένο αποτέλεσμα. Δεν το πήρε η ομάδα; Επί τόπου γεννιέται το πρόβλημα, ακόμα κι αν δεν υπάρχει. Κάτι φταίει, σου λένε. Κάτι συμβαίνει με τον πρόεδρο, μαλάκας είναι ο προπονητής, άχρηστοι δυο-τρεις ποδοσφαιριστές.

Έχει σοβαρό πρόβλημα η ομάδα, οικονομικό πρόβλημα, προεδρικό, προπονητικό, παικτικό, αλλά αν κερδίζει δεν παίζει καμία ανησυχία. Έτσι φτιάχτηκε ο κόσμος. Έτσι πορεύεται.

Το 0-0, λοιπόν, μ’ αυτήν την Χαποέλ Μπερ Σεβά ξεπέταξε για καλά στον αφρό τα δυσάρεστα, πραγματικά και ανύπαρκτα στον Ολυμπιακό. Για τον Σάντσεθ, για τον Φορτούνη, για τον Μανιάτη, για τον Μαρινάκη, γιατί η ομάδα παίζει έτσι κι όχι αλλοιώς, γιατί δεν έγιναν μεταγραφές και άλλα τινά καφενειακά κι όχι.

Παίρνει την πρόκριση ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ και τελειώνει το παραμύθι. Παραμύθι, βέβαια. Παραμύθι θα είναι να σκεπαστούν τα όποια αγκάθια υπάρχουν πράγματι στον Ολυμπιακό από ένα αποτέλεσμα, από μια ψευτοπρόκριση.

Διαβάστε ακόμα:

Για πατσαβούρες ο προπονητής του Ολυμπιακού