ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Μόνο ως χοντρομαλακία ο σοβαρός παρατηρητής αντιμετωπίζει την «κατηγορία» στο Μαρινάκη γιατί δεν κάνει μεταγραφές. Το πάω τούμπα το έργο. Γιατί να κάνει μεταγραφές μια ομάδα που έχει πάρει περίπατο το πρωτάθλημα.

Ακαταλαβίστικο. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τους έχει για πλάκα ο Μαρινάκης. Κάθε χρόνο το παίρνει πιο εύκολα από την προηγούμενη σαιζόν. Με 20 και 30 και 40 βαθμούς διαφορά. Γιατί, λοιπόν, να... ενισχυθεί; Για να βλέπουν τη σκόνη του οι «αντίπαλοι» και από χιλιόμετρα μακριά;

Υπάρχει και η Ευρώπη, όμως, θα πουν οι άσχετοι. Στόχος του Ολυμπιακού είναι το τσάμπιονς ληγκ, θα προσθέσουν οι πανάσχετοι.

Βεβαίως η σκέψη του Ολυμπιακού δεν πρέπει να περιορίζεται στο ντόπιο πρωτάθλημα. Ο οποίος Ολυμπιακός, για να μην ξεχνιόμαστε είναι εταιρεία εμπορική. Είναι επιχείρηση. Είναι μία μπίζνα κανονική και έτσι οφείλει να λειτουργεί. Σήμερα ο πρωταθλητής είναι προς το παρόν εκτός ομίλων του τσάμπιονς ληγκ.

Να κάνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός πριν σιγουρέψει την πρόκρισή του στους ομίλους; Όχι, βέβαια. Κι αν αποκλειστεί, να φορτωθεί η ανώνυμη εταιρεία περισσότερα και πιο ακριβά συμβόλαια. Όχι, κύριοι, δεν είναι συνετή επιχειρηματική κίνηση αυτή. Πολύ σωστά, λοιπόν, ο Μαρινάκης κρατάει τις πισινές του. Πρώτα να περάσει η ομάδα στους «32» του τσάμπιονς ληγκ, και μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει ως πετυχημένος διαχειριστής της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Για πατσαβούρες ο προπονητής του Ολυμπιακού