ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

 

Γκέλα της ΔΟΕ από την αρχή. Αυτή είναι η κουβέντα μου. Δεν έπρεπε να επιτρέψει σε υποτιθέμενες ανεξάρτητες αρχές, όπως η Wada, ή αυτόν τον ρουφιάνο τον Μακλάρεν να δημοσιοποιήσουν οργανωμένο ντόπινγκ της Ρωσίας.

Ποια είναι η ΔΟΕ και ποια η Wada; Να σου πω εγώ γιατί μπορεί και να μην ξέρεις. Η ΔΟΕ είναι αυτή που θα τσεπώσει 1,2 δισεκατομμύρια μόνο από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC για να του πουλήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Wada είναι αυτή που θα πάρει 15 ψωροεκατομμύρια το χρόνο από τη ΔΟΕ. Αυτή είναι η διαφορά τους. Ενα λιοντάρι κι ένα ποντίκι.

Πώς, λοιπόν, αφήνεις τον κύριο πόντικα να σε κάνει ρόμπα; Πώς, κύριε πρόεδρε της ΔΟΕ, Μπαχ, ξευτιλίζεις το λιοντάρι και στο όνομα υποτιθέμενων καθαρών Αγώνων παίζεις το επικίνδυνο παιχνίδι; Ο Πούτιν δεν είναι Κωστάκης Καραμανλής και η Ρωσία δεν είναι Ελλάδα. Δεν μπορούσες να τους στείλεις αδιάβαστους χωρίς να κουνηθεί φύλλο. Της πουτάνας το μαγκάλι έγινε και μετά το γύρισες το παραμύθι.

Για να τελειώσουμε μια για πάντα με αυτό το θέμα. Το ντόπινγκ δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ. Επίσης δεν πρόκειται να γίνει νόμιμο ποτέ. Κινεί και την παραοικονομία και την οικονομία μιας χοντρής μπίζνας. Τώρα αν βρέθηκε ένας πίτουρας ονόματι Μπαχ και τα έκανε μούσκεμα, δεν αλλάζει την ουσία.

Ασε τους άλλους να μιλάνε για τους κακούς Ρώσους και τους πιο πέρα για τους απαράδεκτους ιμπεριαλιστές. Αστους να βλέπουν ψυχρούς πολέμους. Οταν ξυπνήσουν θα διαπιστώσουν πως δεν μπορεί να γίνει πόλεμος μεταξύ του λιονταριού και του ποντικού. Το παιχνίδι είναι σημαδεμένο. Τελειωμένο. Χαμένο ή κερδισμένο. Οπως το βλέπει ο καθένας.

Διαβάστε ακόμα:

Ανοικτή γραμμή Μαρινάκη με 17 ατζέντηδες