ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΚ

πηγή: Intime
 

Μου λέει ο άλλος στο φου μπού «θα πεις έναν καλό λόγο επιτέλους για την Πανάθα;». Θα πω όταν διαπιστώσω πως υπάρχει λόγος να πω έναν καλό λόγο. Μην περιμένεις από τον αποδυτηριάκια να χαϊδεύει αυτιά.

Δεν πρόκειται φίλε να σου πω ότι άρχισε να πατάει σταθερά ο Παναθηναϊκός, επειδή κέρισε κάποια ΑΙΚ. Τι με πέρασες γραφείο Τύπου ή ρεπόρτερ της 13; Από μένα θ' ακούσεις ότι δεν χτίζεται ομάδα χωρίς μια βάση Ελλήνων παικτών. Πώς αυτός ο Ιβάνωφ είναι μάλλον μεταγραφή γκέλα. Πώς μη βιάζεσαι να αποθεώσεις τον Ιμπάρμπο. Πως ο Στραματσόνι δεν με έχει πείσει.

Αυτή είναι η δουλειά του αποδυτηριάκια. Να χτυπάει το καμπανάκι. Να κρατάει τα μπόσικα. Δεν παίζει πρωτοσέλιδα για τους οπαδούς της ομαδάρας μας. Το μέγα παράσημο του αποδυτηριάκια είναι ότι τον βρίζουν όλα τα χουλιγκάνια, αρρωστάκια, όλων των ομάδων.

Για να κάνουμε ταμείο. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πρόκριση που όφειλε να την κάνει. Την πέτυχε όταν όλοι οι άλλοι απέτυχαν. Αυτό μετράει στη ζυγαριά. Αυτή είναι η καλή μου κουβέντα. Μέχρι εδώ. Πάμε για άλλα. Τα ματς με την ΑΙΚ δεν αποτελούν κριτήριο. Η εκτός έδρας νίκη μετά από δυο χρόνια δεν δείχνει πόσο καλή είναι η φετινή ομάδα, αλλά πόσο χάλια ήταν οι προηγούμενες. Χαίρεται.

Διαβάστε ακόμα:

Η Πανάθα έβαλε από κάτω τη θρυλάρα