ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Μη λένε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Μόνον τέτοιας ομάδας συμπεριφορά δεν βγάζει. Μην το παίζουν ευρωπαϊκή ομάδα στον Ολυμπιακό όταν το μόνο που τους κόφτει είναι το κουκούλωμα. Σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Κι όμως! Στον πρωταθλητή υπάρχει σοβαρό, πολύ σοβαρό πρόβλημα. Που δεν το λένε. Που δεν το ακουμπάνε. Με συνέπεια το πρόβλημα να το βαραίνουν ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα πράγματα. Χάνει το κύπελλο η ομάδα από την ΑΕΚ. Δεν είδα μόνον την ήττα. Την απώλεια ενός τίτλου. Είδα και κάτι «άλλο».

Χάνει και από κάποια Μπερσεβά ο Ολυμπιακός, επίσης κατώτερή του ομάδα. Δεν την κέρδισε, έχασε εκτός και αποκλείστηκε από το τσάμπιονς ληγκ. Δεν είδα μόνον το στραπάτσο από εβραϊκή ομάδα. Είδα και κάτι «άλλο». Κι αυτό το «άλλο» ήταν ΤΟ ΙΔΙΟ, όπως στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Δεν ισχύει στην περίπτωση του Ολυμπιακού, ότι ποδόσφαιρο είναι, παίζουν και οι εκπλήξεις. Βεβαίως, στη μπάλα και ο κατώτερος θα νικήσει τον καλύτερο. Ακόμα και σε κρίσιμο ματς, σε παιχνίδι που κρίνει τίτλο, πρόκριση.

Για ποια έκπληξη, όμως, μπορείς να μιλάς στην περίπτωση του Ολυμπιακού όταν φως φανάρι οι παίκτες του, κάποιοι παίκτες του, τόσο με ΑΕΚ, όσο και με Μπερσεβά ΔΕΝ ήθελαν να «παίξουν». Πού το ξέρω;

Δεν το ξέρεις. Λες τι «βλέπεις». Τι εισπράττεις από την «αγωνιστική» συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Πράγματι, όπως στον τελικό με ΑΕΚ ο Ολυμπιακός και με την Μπερσεβά ήταν από αδιάφορος έως νωχελικός. Ναρκωμένος. Μουδιασμένος. Ματιασμένος. Τυχαίο; Να φάει δύο ξεγυρισμένες φάπες ο πρωταθλητής από ομάδες με μικρότερα κυβικά.

Και ποια ήταν η αντίδραση μέχρι σήμερα από τον Ολυμπιακό. Από το σύστημα Ολυμπιακός. Διοίκηση, οργανωμένοι, δημοσιογράφοι και λοιποί παρατρεχάμενοι. Ότι δεν τρέχει κάστανο. Όλα είναι μέλι γάλα. Προχωράμε ενωμένοι, να σκάσουν οι εχθροί μας. Σα να 'ναι απόφοιτοι της νυχτερινής σχολής του σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο Μαρινάκης απειλές για αποχή