ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΝΤ

 

Πριν από ένα χρόνο, συγκεκριμένα στις 21 Αυγούστου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την... επιτυχία της να αποκτήσει, μάλιστα με τριετές συμβόλαιο, τον Αλγερινό 23χρονο της Νιούκαστλ Μεντί Αμπέντ. Γιατί να το θυμόμαστε τούτο το πρωτοσέλιδο γεγονός;

Πανηγύριζαν οι φυλλάδες για την επιστροφή, λέει, του Αμπέντ. Οι γνωστές φαιδρότητες. Ότι η ομάδα και θα ενισχυθεί από έναν παικταρά και θα φοράει τη φανέλα μας ένας «δικός» μας, συναισθηματικά δεμένος με την Πανάθα.

Και ο ίδιος ο παίκτης είχε πει τις γνωστές μπούρδες, είμαι ευτυχισμένος, θα τα δώσω όλα, θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Πώς, όμως, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο όταν ο Αμπέντ δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του; Μετριότατων δυνατοτήτων ποδοσφαιριστής και με μυαλό που δεν το έχει βάλει ακόμα να δουλεύει.

Να πεις ότι ο Παναθηναϊκός δεν τον γνώριζε τον παικταρά Αμπέντ; Ήταν πάλι στην ομάδα τη σαιζόν 2013-14. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι ο κάθε Αμπέντ, η μεταγραφή του οποίου ''πουλάει'' ενθουσιασμό και ελπίδα χάρη στα...πρωτοσέλιδα. Το πρόβλημα είναι η ΠΑΕ που σημειώνει υψηλό ποσοστό αστοχίας στις μεταγραφές.

Την ίδια ημέρα, 21 Αυγούστου 2015, που αποκτήθηκε ο Αμπέντ, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν για το πρώτο ματσάκι με κάποια Καμπάλα. Ποια ομάδα, για να μη ξεφεύγουμε, θα πάρει δανεικό τον Αμπέντ, για να τον ξεφορτωθεί ο Παναθηναϊκός;

Διαβάστε ακόμα:

Δεν ξεπλένεται η ντροπή της Βραζιλίας