Ο ΠΑΟΚ ΜΕ 3-0 ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ...ΙΒΙΤΣ!!!

πηγή: Intime
 

Θρίαμβος εκτός έδρας του ΠΑΟΚ με 3-0 σε βάρος της Δυναμό Τυφλίδας, ομάδας που δεν έχει θέση στους ομίλους του γιουρόπα κι όμως την είχε φοβηθεί ο Ίβιτς! Ναι μεν η παοκάρα κέρδισε χωρίς να δείξει από την αρχή του αγώνα ότι πραγματικά ζητούσε το διπλό, όμως απέτυχε πανηγυρικά ο προπονητής. Ο Βλάνταν Ίβιτς.

Θα περίμενε κανείς από τον ΠΑΟΚ να κάνει παιχνίδι ρυθμού και έντασης απέναντι στην κατώτερη αντίπαλό του. Δεν έγινε αυτό. Ο Ίβιτς ζήτησε συντηρητικό παιχνίδι, να αφήσουμε τους γηπεδούχους να παίρνουν τις πρωτοβουλίες, οι οποίοι όμως λόγω ανικανότητας δεν κατάφεραν ούτε στιγμή να πάρουν και τον έλεγχο του αγώνα.

Απογοήτευσε, λοιπόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Λες και κωουτσάριζε την ομάδα του στο Αμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ. Καμία σχέση με την ολλανδική ομάδα αυτή της Γεωργίας. Ο Ίβιτς δεν άφηνε τους παίκτες του να ορμήξουν, να δαγκάσουν τον αντίπαλο, να τον βραχυκυκλώσουν, να τον περιορίσουν.

Η χαμηλής ποιότητος και περιορισμένων δυνατοτήτων Δυναμό δεν είχε καν τελειώματα επιθετικά. Την χαρακτήριζε δε μία απίστευτη αδυναμία στα σουτ. Όλα βεβιασμένα, της απελπισίας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπορούσε και το 4-0, ακόμα και το 5-0. Αυτό, δηλαδή, που μάλλον είναι απίθανο να συναντήσει στους ομίλους του γιουρόπα. Φαντάζομαι θα το έχει υπ’ όψιν του ο Ίβιτς.

Στο παθητικό της Δυναμό καταγράφεται ότι ρούφηξε τα δύο πρώτα γκολ από κόρνερ και με σκόρερ αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Με τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-0 με τον Περέιρα έδειξε πως θα έπρεπε να παίξει, πως θα έπρεπε να κυνηγήσει τα γκολ.

Διαβάστε ακόμα:

Λαμόγια του κερατά οι μεγάλοι αθλητικοί παράγοντες