ΤΑ ΣΛΙΠΑΚΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ... ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ

πηγή: Intime
 

ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ το μεροκάματο ο Κοντονής Σταύρος, με το χάλκινο των Μάντη-Καγιαλή στην ιστιοπλοϊια. Ο υφυπουργός αθλητισμού έδωσε συγχαρητήρια στους δύο ιστιοπλόους. Δεν λησμόνησε το καθήκον, το τόσο υπεύθυνο και κουραστικό.

«ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ», γράφουν, τις φήμες η οσκαρική ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν ότι είναι έγκυος. Πρόβλημα! Αν, τελικά, ευσταθούν οι φήμες τότε, έτσι όπως τις αναφέρουν, η κυρία πρόκειται να γεννήσει κάποιο τέρας, ένα πλάσμα καταστροφής της ανθρωπότητας.

ΔΕΝ ΑΠΟΡΩ που σήμερα οι αθλήτριες στους ολυμπιακούς αγώνες τρέχουν, πηδάνε με μαγιώ. Με σλιπάκι. Μόλις που καλύπτεται το απόκρυφο. Είναι η προσπάθεια να μπουν στο πνεύμα των ολυμπιακών αγώνων της αρχαιότητος, όπου οι αθλητές αγωνιζόντουσαν γυμνοί. Άσχετο, ότι στην αρχαία Ολυμπία απαγορεύονταν η παρουσία στην εξέδρα του σταδίου των γυναικών, όπως και η συμμετοχή τους στους αγώνες.

ΑΥΤΗ τη μαλακία πότε θα την κόψουν. Με τις νίκες ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού πήρε, λέει, βαθειά ανάσα η Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA. Κανένα, πάντως, φράγκο, δεν πήρε καμία Ελλάδα με το 3x3.

«AΠΩΛΕΙΑ» για τον Κοντονή Σταύρο. Χρυσό μετάλλιο στην πάλη πήρε η ελληνοαμερικανίδα Λουίζα Μαρούλις. Αν η Ελλάδα είχε δώσει υπηκοότητα στην Μαρούλη, που είναι 100% Ελληνίδα, τότε ο υφυπουργός θα ένοιωθε ακόμα πιο περήφανος.

ΕΙΔΗΣΗ ενδιαφέρουσα. Η Κιμ Καρντάσιαν έχασε κιλά, όμως ούτε γραμμάριο στον κώλο της. Παραμένει αυτοκρατορικός.

Η ΓΝΩΣΤΗ κυρία Ραχήλ Μακρή ξαναχτύπησε. Κάργα τατουάζ στα χέρια. Το γεγονός απασχόλησε τα μήντια, άρα το κορίτσι ακόμα πουλάει.

Διαβάστε ακόμα:

Λαμόγια του κερατά οι μεγάλοι αθλητικοί παράγοντες