ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ 3-0 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Αυτό που περίμενες να κάνει ο ΠΑΟΚ στην Τυφλίδα, το είδαμε από την Μπρόντμπι στη Λεωφόρο. Με το πρώτο κιόλας λάκτισμα η ομάδα της Δανίας όρμησε στον Παναθηναϊκό. Έπεσε επάνω του δυνατά, αποφασιστικά. Να τον πιέζει. Να του κάνει δύσκολη τη ζωή.

Αν αυτή η Μπρόντμπι αγωνιζόταν με τους παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός στο κέντρο και στην επίθεση, θα κέρδιζε με 4-0. Έτσι λέω εγώ. Ίσως και 5-0. Ο ΠΑΟΚ που έχει καλύτερους παίκτες από την ομάδα της Γεωργίας, στο πρώτο ημίχρονο έδωσε όλο το γήπεδο στους αντιπάλους.

Λέμε τι βλέπουμε, όχι τι μας… λέει το αποτέλεσμα στο τέλος. Που στο κωλοποδόσφαιρο μπορεί να κάτσει κι έτσι κι αλλοιώς.

Έναν πολύ καλό παίκτη, τον σέντερ φορ, έχει η Μπρόντμπι και δεν τον χρησιμοποίησε για να παίξει με έναν αμυντικό περισσότερο. Και, τελικά, χρειάστηκε να μείνει με παίκτη λιγώτερο, μάλιστα ενωρίς, για να φθάσει στο 1-0 ο Παναθηναϊκός στα τελειώματα του ημιχρόνου. Και αφού προηγήθηκε η συνωμοσία του αγώνα.

Να χάσουν την μπάλα οι της Μπρόντμπι στο κέντρο του γηπέδου, να την κερδίσει ο Γουακασώ κι αυτός να πιάσει μια πυραυλική σέντρα προς τον Μπεργκ. Να αφήσουν ένα τεράστιο κενό στο κέντρο της άμυνας οι φιλοξενούμενοι, να το εκμεταλλευτεί ο Σουηδός φονιάς, ένας μπακ να μη βγάλει οφσάιντ τον Μπεργκ, και ο τερματοφύλακας να κάνει τη γκέλα. Ή βγαίνει, ή στέκεται κοντά στα δοκάρια, όχι να επιχειρήσει να πιάσει τη μπάλα χωρίς επιτυχία.

Σωστή κίνηση του Στραματσόνι να βάλει στο ματς τον Λέτο. Να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να πάει για σκορ όταν ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγώτερο.

Στο 0-0 ο Παναθηναϊκός δεν ήξερε που βρισκόταν. Τι μπορεί να προκύψει από την πίεση των Δανών. Στο β’ ημίχρονο το ματς σ’ έδιωχνε. Χάθηκε το ενδιαφέρον. Ο δε Παναθηναϊκός κακώς δεν έβαλε περισσότερα γκολ. Λίγο είναι το 3-0. Αλήθεια, του φτάνει;.

Δύσκολο, πολύ δύσκολο να ανατραπεί το 3-0, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκησε, αλλά έβγαλε την αρρώστια του