ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΟΛΤ ΣΤΗΝ ΚΡΑΙΠΑΛΗ

 

Κι αν δεν είναι ωραίος ο Τζαμαϊκανός Μπολτ, τα εννέα χρυσά μετάλλια του σε ολυμπιακούς αγώνες τον κάνουν τον πρώτο γόη του Χόλυγουντ. Γι' αυτό τα γκομενάκια του την πέφτουν, ποια θα πρωτοπρολάβει να πηδηχθεί μαζί του. Αυτά που γράφουν τα μέσα δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτά που έχουν γίνει αμέσως με τη λήξη των αγώνων στο Ρίο.

Ποιος Τζωρτζ Κλούνυ και Μπρατ Πήτ. Ένα ατελείωτο κοριτσομάνι θέλει να κατακτήσει το δικό τους χρυσό μετάλλιο μια νύχτα, μια ώρα έστω με τον Usain Bolt. Κι αυτός, σ' αυτή ακριβώς τη φάση, δεν χαλάει χατήρια.

Ανθρώπινο να θέλει την απόλυτη κραιπάλη ο υπεραθλητής Γιουσαίην Μπολτ. Να πιει, να ξενυχτήσει, να πηδήξει. Να ξεδώσει με κάθε τρόπο. Οι αγώνες τελείωσαν! Και έχει ανάγκη να γιορτάσει την νέα προσωπική του επιτυχία. Τη νίκη του πάλι στα 100 μ., στα 200 μ. και στα 4x100 μ.

Είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν. Ο πολυολυμπιονίκης. Τον ρωτάς, όμως, ποια ήταν η προσωπική του ζωή, η προσωπική του καθημερινότητα για μήνες πριν από τους ολυμπιακούς της Βραζιλίας; Δεν φθάνει ότι έχει μια φυσική υπεροχή έναντι όλων των άλλων. Ήταν απαραίτητο να ακολουθήσει το «πρόγραμμα». Πίεση. Θυσίες. Στερήσεις.

Ε, όλα αυτά πάνε περίπατο μετά τους ολυμπιακούς αγώνες. Το κορμί του, αλλά και το πνεύμα του έχει ανάγκη να ξεσαλώσει. Να οργιάσει! Ναι, να ξεφύγει εντελώς, να μεθύσει, όχι απλά να πιεί. Να μην πάει για ύπνο, να πάρει και τρεις και τέσσερις σε μια νύχτα. Να κάνει αυτά που δεν έκανε. Και να τα κάνει χωρίς μέτρο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος θα την κάνει στον Ολυμπιακό