ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΤΟ «ΔΟΛΩΜΑ» ΤΩΝ ΔΑΝΩΝ

πηγή: Intime
 

Φοβάμαι ότι μαλακίστηκαν στον Παναθηναϊκό. Χωρίς υπερβολή πιάστηκαν κορόιδα. Μια εξήγηση έχω γιατί οι αρμόδιοι της ελληνικής ΠΑΕ έπαιξαν τόσο εύκολα το παιχνίδι της Μπρόντμπι. Έχουν τη σιγουριά του 3-0 στον πρώτο αγώνα. Δεν δίνω καμία άλλη δικαιολογία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Φανερό ότι η Μπρόντμπι θέλει την πρόκριση. Δεν έχει εγκαταλείψει τη μάχη. Ανατρέπεται, άλλωστε, το 3-0 και στα 90 και στην παράτα. Δεν είναι η πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο. Με το τέλος κιόλας του πρώτου παιχνιδιού οι Δανοί άρχισαν να δουλεύουν και εξωαγωνιστικά τη ρεβάνς. Πώς;

Έβγαλαν στον αέρα την καταγγελία ότι ο Μπεργκ συμπεριφέρθηκε... ρατσιστικά. Από τη μία προκάλεσαν ψιλοπανικό στον Παναθηναϊκό, από την άλλη ''ζέσταναν'' το κλίμα του επαναληπτικού αγώνα, όπως τους συμφέρει. Και οι παίκτες της Μπρόντμπι να παίξουν εκδικητικά και ο κόσμος της ομάδας να βγάλει φανατισμό στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός αντί να αδιαφορήσει στο «κόλπο» της Μπρόνμπι έκανε τη μαλακία να συντηρήσει το παραμύθι της. Ότι ο Μπεργκ δεν είναι... ρατσιστής, ότι παίκτες της Μπρόντμπι συμπεριφέρθηκαν... ρατσιστικά στον Ιμπάρμπο.

Διαβάστε ακόμα:

Βρώμικος σκοτώστρας ο Μπεργκ